Schaduwdoek ZONZ Sunsails

Een schaduwdoek van ZONZ Sunsails creëert de ideale schaduw tijdens zomerse hitte.

ZONZ Sunsails zonnezeil

Verlang je tijdens warme, zomerse dagen naar verkoelende schaduw, maar staat een parasol je vaak in de weg? Zonnezeilen en schaduwdoeken zweven elegant in de blauwe lucht en kunnen toegepast worden waar je maar wilt. Zomerse hitte en het intense zonlicht wordt middels deze moderne vorm van zonwering veranderd in een aangename temperatuur en verzachtend licht. De trendy schaduwbrengers zorgen voor veel vierkante meters schaduw, beschermen tot 95% tegen UV-straling en voegen bovendien sfeer toe aan de buitenomgeving van je woning. ZONZ Sunsails biedt, sinds de oprichting meer dan 10 jaar geleden, een compleet kwalitatief product en het meest uitgebreide assortiment zonnezeilen en schaduwdoeken in de Benelux.

Geïnspireerd door de zeilsport en overgewaaid uit Australië bieden zonnezeilen en schaduwdoeken de meest ideale schaduw waar je maar wilt. Op terras, zandbak, zwembad, buitenkeuken of speelplaats. De zonnezeilen en schaduwdoeken zijn weer- en windbestendig, waardoor ze van maart t/m september buiten kunnen blijven hangen. Met één klik zijn deze eenvoudig te bevestigen aan gevel, schuur of palen. Eenmaal installeren en je hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar.

Bescherming tegen zon, regen, wind en privacy

Zit je net lekker buiten, valt er een zomers buitje! Geen paniek want onder een waterdicht zonnezeil zit je droog. Om waterzakken te voorkomen hang je ze schuin op; dit zorgt direct voor een moderne en trendy uitstraling. De doeken zijn voorzien van een antischimmel- en vuilwerende coating. Waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van kunststof geweven doekmateriaal met kleine gaatjes dat regen en wind doorlaat en daardoor voor een aangename temperatuur onder het doek zorgt.

Maatvoering zonnezeilen

ZONZ Sunsails biedt naast standaard maten, kleuren en vormen ook de mogelijkheid tot maatwerk. Elke gewenste maat is in vele kleuren te realiseren. Bovendien bestel bij ZONZ direct alle benodigde bevestigingsmaterialen erbij.  Hierdoor zijn deze flexibele schaduwbrengers ook ideaal voor horeca, kinderdagverblijven, zorginstellingen, sport-, recreatie- of wellnesscentra. 

Inmeten en montage ZONZ schaduwdoek en zonnezeil