Schaduwdoek ZONZ Sunsails

Een schaduwdoek van ZONZ Sunsails creëert heerlijke, verkoelende schaduw tijdens zomerse warmte én geeft jouw tuim of terras direct een hippe uitstraling

De ZONZ schaduwdoeken

Geïnspireerd door de zeilsport en overgewaaid uit Australië bieden schaduwdoeken de meest ideale schaduw waar je maar wilt. Op een terras, boven een zandbak, zwembad, buitenkeuken of speelplaats. De trendy schaduwbrengers zorgen voor veel vierkante meters schaduw. Ze beschermen je tot 95% tegen uv-straling én voegen sfeer toe aan je buitenomgeving. De schaduwdoeken zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen van maart t/m september buiten blijven hangen.

De voordelen van een schaduwdoek

De schaduwdoeken kunnen het hele zomerseizoen blijven hangen, doordat ze weer- en windbestendig zijn. Ze zijn voorzien van een antischimmel- en vuil werende coating. Eenmaal geïnstalleerd heb je er geen omkijken meer naar.
Waterdichte schaduwdoeken worden schuin opgehangen. Dit zorgt voor een trendy uitstraling en voorkomt waterzakken. De waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van geweven kunststof doekmateriaal met kleine gaatjes. De regen en wind die daar doorheen komen zorgen voor een aangename temperatuur. Deze doeken kunnen volledig horizontaal opgehangen worden of je kunt hier de populaire hypar vorm mee creeren.

De maten van een ZONZ schaduwdoek

De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en vormen. ZONZ heeft een ruim assortiment aan standaard maten schaduwdoeken en schaduwdoeken op maat. Dankzij de bevestigingsmaterialen bevestig je de schaduwdoeken met een klik aan een gevel, schuur of aan palen. Hierdoor zijn deze flexibele schaduwbrengers ook ideaal voor horeca, kinderdagverblijven, zorginstellingen, sport-, recreatie- of wellnesscentra. 

Inmeten en montage ZONZ schaduwdoek en zonnezeil