Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Todus Dongo Collectie

Nieuw merk

Todus
Dongo Collectie

De modulaire bank Dongo is een gezellige, comfortabele bank, ontworpen door Studio Segers om eindeloze mogelijkheden voor maatwerk te bieden, waardoor hij perfect is voor buitenruimtes in alle maten en vormen. Het is opgebouwd uit een reeks modules, elk ontworpen om naadloos in elkaar te passen. De individuele hangende frames kunnen eenvoudig worden losgemaakt en opnieuw worden gerangschikt, waardoor u eenvoudig het uiterlijk van uw buitenruimte kunt veranderen.

De bank is gemaakt van hoogwaardige weerbestendige materialen. Met zijn strakke roestvrijstalen frame en comfortabele gestoffeerde kussens biedt hij de perfecte combinatie van comfort, design en duurzaamheid. De bank wordt geleverd met een reeks extra tafels die geïntegreerd kunnen worden, waardoor Dongo een veelzijdige oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele buitenruimte.

Wij hebben de Dongo lounge van Todus ook in onze showtuin staan, u bent van harte welkom in onze showtuin om te komen proefzitten!