Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Glatz

'Dé parasol qua design en comfort'

Zwitsers parasol merk, Glatz, bestaat al 125 jaar. Glatz ontwikkelt, produceert en verkoopt over de hele wereld hoogwaardige zonneschermen en op maat gemaakte gigantische zonneschermen met bijpassende accessoires. Zij voldoen aan de hoogste eisen van hun klanten op het gebied van design en gebruikscomfort, evenals hun behoefte aan individuele en innovatieve productoplossingen.

Het productassortiment bestaat uit 27 verschillende soorten parasols, voornamelijk verkrijgbaar in 3 verschillende vormen, talloze maten en tot wel 90 kleurschakeringen en vertegenwoordigt het grootste assortiment parasols ter wereld.

COLLECTIES
Glatz heeft verschillende prachtige collecties van de parasols: Alexo, Alu-Smart, Alu-Twist, Ambiente Nova, Aura, Castello Pro, Fortano, Fortello, Fortero, Fortino Riviera, Palazzo Noblesse, Palazzo Royal, Palazzo Style, Pendalex P+, Piazzino, Sombrano S+, Sunwing Casa en Teakwood.

Daarnaast heeft Glatz ook prachtige verlichting voor in de parasols en handige verrijdbare voeten maar ook voeten om in te graven.

 

Wij hebben meerdere parasols in onze showroom staan van Glatz, u bent van harte welkom in onze showtuin om ze te komen bewonderen!