Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Manutti

'Een nieuwe kijk op buitenluxe'

Thuiskomen in een persoonlijke buitenruimte, dat is waar u van droomt. Een stap zetten in uw achtertuin, op uw terras of op uw balkon en volop genieten. Uw buitenruimte kan wel een opfrisser gebruiken, het liefst met een vleugje luxe. Met Manutti tuinmeubelen fleurt u uw tuin op en kunt na een lange dag eindelijk relaxen.

WAT ZIJN MANUTTI TUINMEUBELEN?
Manutti tuinmeubelen zijn er voor degene die net dat beetje extra zoeken voor hun tuinmeubilair. Dit merk staat bekend om het ontwerpen en produceren van luxueuze, unieke tuinmeubelen. Als we het over Manutti hebben, hebben we het niet over de minste. Dit merk is wereldwijd erkend en geliefd bij mensen die van iconische tafels, stoelen, loungebedden en meer iconische meubelen houden.

Manutti speelt met kleur, en dan vooral met kleuren van de natuur. Rustige kleuren die ervoor zorgen dat u en uw gasten kunnen genieten van de buitenruimte. Manutti tuinmeubelen symboliseren charme, schoonheid en luxe. Dit verwerken ze in materialen en ontwerpen die bij een rustieke, maar ook een urban stijl passen.

VAN MANUTTI STOELEN TOT MANUTTI LOUNGESET: DIT IS ONS ASSORTIMENT
Bent u verliefd geworden op het uiterlijk van Manutti meubelen? We geven u groot gelijk. Manutti is een toevoeging aan uw buitenruimte die net dat beetje luxe biedt waar u naar verlangt. Jos de Groot Terrasadvies laat u graag de volgende Manutti tuinmeubelen zien:

Loungemeubelen: alles om heerlijk buiten te loungen. Van kleine tot grote loungebank.
Tafels om buiten te dineren: of om te lunchen, ontbijten of aan te werken.
Manutti stoelen: perfect om de luxe uitstraling van een Manutti tafel nog meer kracht te geven.

COLLECTIES
Manutti heeft verschillende prachtige collecties: Zendo Sense, Sunrise, Flex, Solid, Torsa, Kobo, Radoc, Minus, Cascade, Cobi, Duo, Echo, Prato, Kumo, Siena, Elements, Air, Moon Island, River, Mood, San Diego, Malibu, Latona, Fuse, Luna, Trento, Livorno, Napoli, Touch, Lumo, Linear, Twist, Vitral, Tavo, Giro, Centra (Max), Aspen, Lina en Tsuki.

Wij hebben meerdere collecties in onze showroom staan van Manutti, u bent van harte welkom in onze showtuin om ze te komen bewonderen!