Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Royal Botania Organix Collectie

Een lounge met alleen ronde vormen

Royal Botania

Organix door Kris van Puyvelde
De meeste organische vormen zijn gebogen ofwel rond, en we hebben onze geheel nieuwe Organix-loungecollectie ontworpen om Moeder Natuur’s afkeer van rechte lijnen te eren. De Organix-collectie, geïnspireerd door de natuur zelf, is verbluffend, of het nu gaat om een combinatie van een natuurlijke omgeving of om een contrast met minimalistische architectuur.

Rugkussens zijn er in drie verschillende rondingen, passend bij de niervormige elementen, en kunnen naar wens eenvoudig aan het aluminium onderstel worden bevestigd. Hierdoor zijn de indelingsmogelijkheden eindeloos, net als de kleurencombinaties van de stoffen en keramische bladen, waardoor u uw Organix-lounge set kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Collecties
Royal Botania heeft naast Organix ook nog andere prachtige collecties: Alura, Beacher, Butler, Calypso, Cares, Conix, Exes, Fensi, Folia, Jive, Mambo, Mozaix, Nara, New England, Ninix, Ostrea, O-Zon, QT, Samba, Strappy, Styletto, Taboela, Tono, Traverse, Tuskany, U-Nite, Wave, XQI, Zenhit en Zidiz.

Hiervan hebben wij ook meerdere collectie's in onze showtuin staan, net als de Organix. U bent van harte welkom om te komen kijken en proefzitten! Tot snel!