Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Tribù Ukiyo Collectie

Nieuwe collectie

Tribù

Ukiyo Collectie

Tijdens haar bezoek aan Japan raakte Monica Armani gefascineerd door de tekens en vormen in de traditionele lokale architectuur, van tempels tot alledaagse objecten. Gebogen lijnen die net penseelstreken lijken – nauwkeurig en tegelijkertijd vluchtig – en aan het Japanse schrift doen denken, vormden een bron van inspiratie voor de nieuwe UKIYO collectie. Prachtige nieuwe collectie die te bewonderen is in onze showroom.

Wat zijn Tribù tuinmeubelen?

Wie voor Tribù tuinmeubelen kiest, kiest voor exclusief, high-end buitenmeubilair. Het is niet de minste, want dit Belgische merk behoort tot de wereldtop. Tribù ontwerpt tuinmeubelen van hoge kwaliteit met een puur, vertrouwd en tijdloos design. Deze ontwerpen zijn gemaakt met de achterliggende gedachte om mensen hun dagelijkse stress even te laten vergeten wanneer zij zich omringen met Tribù tuinmeubelen.

Naast dat Tribù meubelen staan voor een luxueuze én sfeervolle inrichting voor buitenruimtes, staat het merk ook bekend om duurzaamheid. De elegante, tijdloze en moderne meubelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om kwalitatieve meubelen te creëren, maar ook om bij te dragen aan duurzaamheid. Tribù zorgt voor een luxe en exclusieve buitenruimte van uitstekende kwaliteit waarbij elegantie en moderniteit de boventoon voeren.

Collecties

Tribù heeft naast Ukiyo ook nog andere prachtige collecties: Amanu (NIEUW), Branch, CTR, Elio, Illum, Kos, Monsieur Tricot, Mood, Natal Alu, Nodi, Pavilion, Pure, Senja, Tao, Tosca, T-Table en Vis à Vis.

Wij hebben naast Ukiyo meerdere collecties in onze showroom staan van Tribù, u bent van harte welkom in onze showtuin om ze te komen bewonderen!