Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Extremis

'We don't make furniture, we make tools for togetherness'

Het originele en eigentijdse, Belgische merk Extremis maakt geweldige designmeubels die nut en kwaliteit verenigen en betekenisvolle interacties stimuleren. Zij zetten radicale ideeën om tot buitengewone ontwerpen met een positieve twist.

Het begon allemaal in de jaren 80, toen Dirk Wynants – binnenhuisarchitect en zoon van een timmerman – naar de andere kant van België verhuisde. Het was de liefde die hem van zijn geboorteplaats in het noorden van Antwerpen naar het West-Vlaamse platteland bracht. Toen hij daar eenmaal gesetteld was, leidde zijn passie voor zijn gezin en design uiteindelijk tot het ontstaan van Extremis. Een merk met een glasheldere visie en missie: méér maken dan meubels alleen. Sinds 1994 een merk met innovatie als DNA.

Met zijn eigenzinnige ontwerpen roeit Extremis sinds 1994 tegen de stroom in met één centraal doel: ontwerpen die het woord ‘meubilair’ een nieuwe betekenis geven. De meubels van Extremis combineren stuk voor stuk multifunctionaliteit, nut, kwaliteit en tijdloos design, maar brengen bovenal mensen samen. Ze zijn gemaakt om levenslang te koesteren en vervolgens door te geven aan de volgende generatie: "tools for togetherness".

Extremis probeert niet alleen mooi buitenmeubilair op de markt te brengen, maar ontwikkelt pas een idee als het noodzakelijk én nuttig is. Het moet voorzien in een basisbehoefte, een oplossing aanreiken en de dingen op een andere manier laten zien: radicale ideeën omturnen tot bijzondere ontwerpen die het leven mooier maken en die bovendien steeds een lust voor het oog zijn!

Heeft u interesse of heeft u nog vragen? U kunt ons altijd even mailen of bellen maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showtuin waar wij veel van Extremis hebben staan!