Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Royal Botania

'Belgian Outdoor Luxury'

Voelt uw tuin niet als uw ‘eigen’ tuin, weet u geen raad met de inrichting van uw balkon of mist uw terras een luxe uitstraling? Dan is het tijd om kennis te maken met Royal Botania tuinmeubelen. Maak kennis met een merk dat uw buitenruimte weer laat stralen.

WAT ZIJN ROYAL BOTANIA TUINMEUBELEN?
Als u het over luxe, kwaliteit en design heeft, heeft u het over Royal Botania. Dit merk maakt onder andere tuinmeubelen van hoogwaardig niveau. De uitstraling is prachtig, maar ook de wijze waarop deze tuinmeubelen zijn gemaakt is inspirerend. Bent u op zoek naar een bijzonder meubel voor in de tuin? Neem dan zeker een kijkje bij Royal Botania meubels. Staat uw Royal Botania stoel in de warme zomer, maar ook in de koude winter buiten? Geen zorgen, het merk is gemaakt van de allerbeste materialen. Uw Royal Botania stoelen kunnen wel tegen een stootje en zijn goed bestand tegen zowel zomers als winters.

Waar Royal Botania zich eerst focuste op het combineren van uitstekende kwaliteit en verfrissende ontwerpen van teakhout, zijn ze nu ook expert in het maken van meubels van roestvrij staal, aluminium en synthetische vezels. Wereldwijd erkend, tevreden klanten, een goede reputatie en unieke buitenmeubelen: dat is Royal Botania.

VAN ROYAL BOTANIA STOELEN TOT ROYAL BOTANIA VERLICHTING: DIT IS ONS ASSORTIMENT
En, bent u benieuwd hoe die Royal Botania loungebank of prachtige Royal Botania verlichting bij u in de tuin, op uw balkon of op uw terras staat? Werp dan eens een blik in ons assortiment. Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen we u van begin tot eind: van advies tot aankoop.

Buitenmeubelen om te loungen: van loungebanken tot Royal Botania stoelen.
Buitenmeubelen om te dineren, werken of borrelen: van ronde, ovale tot rechthoekige Royal Botania tafels.
Zonweringen voor een aangename buitenruimte: parasols in diverse kleuren.
Verlichting voor de sfeer: van sta- tot hanglampen met unieke designs.

COLLECTIES
Royal Botania heeft verschillende prachtige collecties: Styletto (NIEUW), Calypso, Strappy, Organix, Bloom, Exes, Conix, Zenhit, Ninix, U-Nite, Zidiz, Alura, Oazz, Folia, Mozaix, Jive, Traverse, Vigor, O-Zon, Tono, New-England, QT, Tuskany, Samba, Butler, Wave, Taboela, Palma, Tea Time, Beacher, Xqi, Nara en Shady.

Wij hebben meerdere collecties in onze showroom staan van Royal Botania, u bent van harte welkom in onze showtuin om ze te komen bewonderen!