Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

ROOLF Living

'BOHEMIAN STYLE'

Na twee decennia in de tapijtenbusiness, heeft Oostro Carpets een volgende stap gezet: de Roolf Living indoor/outdoor collectie van tapijten en meubelen geeft een typisch Bo-ho gevoel van hoge kwaliteit, budgetvriendelijk en eycatching design bedoeld om instant geluk te leveren. Neem de tijd. It is yours............

Roolf's missie is om een buitenwereld te creëren waar iedereen zich in kan vinden. Om een omgeving te creëren waar vrede, liefde en harmonie samenkomen als één. Om een gemeenschap te creëren waar iedereen naar terug verlangt en waar iedereen zich thuis voelt. Be Roolf.

Buiten leven is dé manier van leven voor Roolf. Voor hen betekent dat dingen loslaten. Ga zitten en zie wat er gebeurt. De uitstraling van het loungeprogramma weerspiegelt precies dat. Sommigen noemen het vintage, anderen noemen het bohemien. Zij noemen het cool. De tapijten, stoelen, zetels, ligbedden... ze zijn er allemaal in vele kleuren en vele vormen. Samen vormen ze je eigen loungewereld. Daarnaast blijven de loungemodules ook nog eens drijven op het water!

PERSONAL "ROOLF" LOOK
De productie vindt geheel in eigen beheer plaats in België. Door de vele kleur-combinaties biedt Roolf u de mogelijkheid tot het creeëren van uw eigen personal look. Alle items hebben een vlotte levertijd.

Graag helpen wij u bij het samenstellen van een collectie en nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen in onze showtuin in Hoogblokland waar wij de collectie van Roolf hebben staan.