Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Nardi

'Nardi is een ambassadeur van Italiaanse stijl over de hele wereld'

Het merk Nardi is een italiaans merk wat je ook terugziet in de design van de tuinmeubelen.

Alle producten zijn gemaakt van polypropyleen met een UV-werende toplaag en sommige items ook met aluminium. Van alle items zijn verschillende kleuren te verkrijgen. Ook zijn er verschillende kleuren stoffen voor de kussens en ook stoffen van Sunbrella kwaliteit.

De Komodo serie is een modulair lounge serie. U kunt deze loungebank helemaal zelf samenstellen, elke module is los te verkrijgen en zo ook elke leuning. Zo kunt u van een module een loungestoel maken maar ook een poef etc.

De populairste tafels bij Nardi zijn de Rio tafel en de Alloro tafel. De Rio tafel is een tafel die ook te verkrijgen is in aluminium. Deze tafel is uitschuifbaar te verkrijgen of in een vaste maat. Zo kan deze tafel van 140 naar 210 of van 210 naar 280 cm. Of de vaste maat, 210 cm. De Alloro tafel is er alleen in de uitschuifbare modellen. Van 140 naar 210 of van 210 naar 280 cm. Beide tafels zijn te verkrijgen in de kleuren Bianco, Tortora en Antracite.

Van de eetstoelen bij Nardi zitten de Net, Doga en Alloro in de top 3. Van de Net en Doga is er ook een lagere versie, een loungestoel van te verkrijgen. De Net en Doga kunnen met een zitkussen, de Alloro niet. Alle 3 de stoelen zijn in meerdere kleuren te verkijgen en zijn erg goed qua zitcomfort.

Loungestoelen bij Nardi zijn er dus in de collectie van Net en Doga maar ook de Folio loungestoel is een echte topper. Deze loungestoel is ook te verkijgen met schommelpoten waardoor het een schommelstoel wordt. Ook kan je de rug bij deze stoel in 2 standen zetten, dit doe je door de knopjes onder je armleuningen in te drukken. Als je voor écht comfort wilt gaan, zijn er ook nog voetstoelen bij te verkrijgen. Wedden dat u niet meer uit deze stoel wilt?

Van het merk Nardi is er veel uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn.

Heeft u interesse of heeft u nog vragen? U kunt ons altijd even mailen of bellen maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showtuin waar wij veel van Nardi hebben staan!