Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Vincent Sheppard Kodo Collectie

NIEUW: Modular Lounge

VINCENT SHEPPARD - KODO LOUNGE

Geïnspireerd door het combineren van materialen tot unieke ontwerpen, creëerde Studio Segers de KODO-collectie voor Vincent Sheppard. Natuurlijke keramiek, industrieel aluminium en het soft-touch koord spelen de hoofdrol in de collectie. De materialen zijn weerbestendig en voegen een eigentijds gevoel toe aan het meubilair, terwijl de zachte rondingen en afgeronde rugleuningen een warme en uitnodigende sfeer uitstralen. Zoek een rustige plek en kom tot rust in dit comfortabele meubilair. Voel en ervaar de delicate stoffen en zachte kussens, terwijl je binnen of buiten van een drankje geniet. De uitgebreide Kodo collectie bestaat uit een hoge of lage Vincent Sheppard loungestoel, loungebank, voetensteun, bijzettafel, salontafel, tuinstoel en eettafel.

Nieuw is de modulaire uitbreiding van de Kodo collectie. Nog meer mogelijkheden om een fantastische buitenplaats te creëeren!

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Comfortabele zitkussens
  • Keuze uit 22 verschillende stoffen
  • Frame is in 2 kleuren beschikbaar, Fossil Grey of Dune White. Behalve bij de nieuwe, modulaire serie. Deze is alleen te verkrijgen met het framekleur Dune White.

Wij hebben naast de Kodo collectie, meerdere collecties in onze showroom staan van Vincent Sheppard, u bent van harte welkom in onze showtuin om ze te komen bewonderen!