Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Vincent Sheppard Loop Collectie

Aantrekkelijk design en geweldige functionaliteit: Loop combineert het beste van twee werelden!

Vincent Sheppard - Loop collectie

Aantrekkelijk design en geweldige functionaliteit: Loop combineert het beste van twee werelden! De Loop-collectie is licht om te hanteren en te verplaatsen, zodat je moeiteloos de zon kunt volgen. De stapelbaarheid van de Loop-stoelen draagt ??bij aan de flexibiliteit van de collectie. Qua vormgeving geven de doorkijkstoelen een lichte en luchtige uitstraling aan een veranda of terras, waardoor lucht door de strak gespannen constructie kan circuleren. De serie Loop bestaat uit een eetkamerstoel, loungestoel, voetensteun, salontafel, bijzettafel, bank en ligbed. Eenvoud met een modern randje!

  • Beschikbaar in de kleuren Black, Beige Stone White, Taupe, Fossil Grey, Moss en Terracotta.
  • Materiaal is Aluminium met Polypropyleen touw.
  • Stapelbaar
  • Lichtgewicht
  • Comfort zonder dat je een kussen nodig hebt
  • Prijs: Dining chair vanaf 398 euro, Lounge chair vanaf 475 euro.

 

Wij hebben naast de Loop collectie, meerdere collecties in onze showroom staan van Vincent Sheppard, u bent van harte welkom in onze showtuin om ze te komen bewonderen!

Aantrekkelijk design en geweldige functionaliteit: Loop combineert het beste van twee werelden! De Loop-collectie is licht om te hanteren en te verplaatsen, zodat je moeiteloos de zon kunt volgen. De stapelbaarheid van de Loop-stoelen draagt ??bij aan de flexibiliteit van de collectie. Qua vormgeving geven de doorkijkstoelen een lichte en luchtige uitstraling aan een veranda of terras, waardoor lucht door de strak gespannen constructie kan circuleren. De serie Loop bestaat uit een eetkamerstoel, loungestoel, voetensteun, salontafel, bijzettafel, bank en ligbed. Eenvoud met een modern randje!