Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies

Jos de Groot Terrasadvies

Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland

Over ons

Jos de Groot Terrasadvies adviseert u bij de inrichting van uw terras of balkon, tuinmeubelen, parasols, terrasverwarming, plantenbakken, buitenverlichting

 

Jos de Groot Terrasadvies


Het terras wordt steeds belangrijker voor ons. De tijd van even tuinmeubelen gaan halen is voorbij. Er wordt veel bewuster omgegaan met dat mooie stukje buiten vlak naast het huis en we realiseren ons dat genieten ook heel dicht bij huis kan! Maar het is best lastig om te bedenken wat u nu het belangrijkste vindt op uw terras. 


TERRASADVISEUR JOS DE GROOT

Daarom is Jos de Groot een adviseur die met u meedenkt. Of het nu gaat om de terrasvloer, exclusieve tuinmeubelen in uw stijl, een buitenspa, een haard voor buiten, buitenverlichting, parasols of zonwering. Al wat u maar kunt bedenken om van uw terras een plaats te maken waar het heerlijk toeven is. Bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland helpen wij u daar graag bij. Hier vindt u heel veel bijzondere meubels en accessoires. En Jos heeft zich helemaal gespecialiseerd in het advies voor het complete terras. Alleen de zon kunnen wij niet voor u regelen, maar als de zon het even laat afweten hebben wij ook een uitgebreide collecties terrasverwarming zoals Heatstrip, Bromic Heating, EtremeLine, Heatsail Dome en Heatscope.


NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWTUIN

Uiteraard ontvangen wij u graag in onze prachtige showtuin, zodat u de loungesets en eetsets kunt zien en voelen. U kunt ook een afspraak maken voor advies aan huis. Vergeet als u langs komt, niet eventueel uw tuintekening mee te nemen. Maak ook wat situatiefoto's, waardoor wij sneller mee kunnen bepalen wat in uw tuin en bij uw stijl huis past en uiteraard bij u, want u bent degene die er komt te zitten!

Vooral de maatvoering is belangrijk, want u kunt wel iets mooi vinden maar misschien is het in uw situatie veel te klein of juist veel te groot. Ook de plaats van uw terras t.o.v. de zon is belangrijk i.v.m. de plaats van uw meubelen en bijv. de parasol. Er zijn tegenwoordig zulke mooie design-parasols te koop. Maar ook zeer praktische zweef-parasols waarbij wij u graag helpen een goede keuze te maken. Wij dienen u graag met een goed advies zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.


UW BALKON OF TERRAS

Ook balkons zijn heel belangrijk om goed over na te denken, het is een stukje terras dat voor altijd vastligt op een plaats en je kijkt er bijna altijd vanuit je woonkamer op uit. Ook hierbij is de zonrichting weer belangrijk. Is het een ochtend-, middag- of avondzonterras. Er zijn vele redenen om een terras op een bepaalde manier in te richten. De daktuinen en dakterrassen vereisen ook een deskundig advies. Denk eens aan altijd wind en volle zon zonder natuurlijke beschutting van bijvoorbeeld een boom. Dit vereist o.a. ook een goed advies voor de beplanting. Jos de Groot heeft met zijn 25 jaar ervaring in kantoor- en terrasbeplantingen genoeg kennis om een mooi beplantingsplan te maken met de juiste potten. Ook beregeningssystemen met mini-sproeiers behoort tot de mogelijkheden want regelmaat in de watervoorziening is voor uw planten nog steeds het beste. Kortom, met een goed degelijk terras-advies kunt nog jaren genieten in uw tuin, serre, balkon of dakterras.