Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies

Jos de Groot Terrasadvies

Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Jos de Groot Terrasadvies adviseert u bij de inrichting van uw terras of balkon in exclusieve tuinmeubelen, parasols, zonwering, terrasverwarming, potten, buitenverlichting en accessoires.

OVER ONS

Alles wat u nodig heeft voor uw terras, serre, overkapping of balkon. Kom voor advies, inspiratie en de mooiste producten naar terrasadviseur Jos de Groot in Hoogblokland. In de prachtige Alblasserwaard, dicht bij Gorinchem is Jos de Groot Terrasadvies gevestigd in een unieke en sfeervolle ambiance. De tuinmeubelen staan in uiteenlopende opstellingen en sferen in de showtuin, zodat u direct ervaart hoe ze tot hun recht komen. Wat past er bij u? Kom uw sfeer proeven bij Jos de Groot!

EXCLUSIEVE TUINMEUBELEN

De prachtigste, exclusieve tuinmeubelen, zonwering en terrasverwarming. In hoogwaardige uitvoering van bijvoorbeeld RVS, aluminium, teakhout, keramiek en batyline. U vindt ze bij Jos de Groot. Kom kijken en kies uw loungeset, eetset, barset, ligbedden, tapijt en verlichting van gerenommeerde merken als Extremis, Fast, Fatboy, Fermob, Gloster, Manutti, Nardi, Roolf, Royal Botania, Serax, Tribú en Vincent Sheppard. Voor parasols en zonwering hebben wij de merken Glatz, Jardinico, Tuuci en Umbrosa. Daarnaast is er ook een ruim assortiment in terrasverwarming van de merken Bromic, Heatsail, Heatscope en Heatstrip. Of bent u op zoek naar buitenverlichting, buitentapijt, potten, accessoires en nog veel meer? Jos de Groot helpt u bij het creëeren van het heerlijke buitenleven-gevoel in een sfeer die precies bij u past.