Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Bromic

'Superieur ontwerp. Superieure warmte.'

Bromic is een top merk in design terrasverwarming.  Bromic-buitenverwarmers worden over de hele wereld erkend voor hun superieure ontwerp en prestaties. Van luxe hotels en toonaangevende restaurants tot deftige buitenkeukens en exquise achtertuinen, Bromic-buitenverwarmers leveren de perfecte balans tussen prestaties, betrouwbaarheid en schoonheid.

Elke Bromic-buitenverwarmer, verkrijgbaar in onze onderscheidende collecties, is gemaakt van eersteklas materialen om verwarmingsproducten voor buiten te leveren die de perfecte balans bieden tussen prestaties, betrouwbaarheid en schoonheid.

Elke Bromic-buitenverwarmer is verkrijgbaar in onze onderscheidende Eclipse, Platinum en Tungsten Smart-Heat™-reeks en wordt in eigen huis ontworpen en ontwikkeld om absolute kwaliteit en duurzame prestaties te garanderen. Vervolgens wordt hij vervaardigd van eersteklas materialen om verwarmingsproducten voor buiten te leveren die de perfecte balans bieden tussen prestaties, betrouwbaarheid en schoonheid.

Eclipse is een rond model die staand en hangend aan het plafond of aan de wand te verkrijgen is, deze heater is zwart van kleur, 3400 watt, dimbaar, en inclusief dimbaar licht.

Platinum is een heater met keramisch glas, verkrijgbaar in een elektrisch model of op gas. In de kleur zwart of wit en in 2300 watt of 3400 watt.

Tungsten is een heater met een roestvrijstalen rooster in de kleur zwart of wit en in 2000, 3000, 4000 of 6000 watt. Ook deze heater is verkrijgbaar met gas of elektrisch.

Wij hebben alle heaters van Bromic in onze showroom hangen, u bent van harte welkom in onze showroom om ze te komen bewonderen!