Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Royal Botania Mambo Collectie

Zachte rondingen, warm hout en pluchen kussens

Zachte rondingen, warm hout en luxueuze en pluchen kussens bij de nieuwe Mambo collectie van Royal Botania. Mambo is Royal Botania’s oase van rust. Vergeet even alle stress van vandaag en geniet.....

Outdoordesign van topkwaliteit in rustgevende kleuren met een vleugje bohemian mystiek herinnert je eraan dat je voor jezelf moet zorgen, jezelf gerust mag wentelen in luxe die gemaakt is om lang mee te gaan.

Royal Botania’s Mambo combineert naadloos comfort, luxe en veelzijdigheid. Kies een knusse tweezitter voor een gezellige tête-à-tête. Combineer die met de mooie lage tafel met houtlatten en je hebt de perfecte plek voor je dampende kop jasmijnthee en je favoriete magazine.

Designer: Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen.

Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredie?nten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie.

  • Meer dan 60 verschillende stoffen waar u uit kunt kiezen.

 

Wij hebben naast de Mambo collectie, meerdere collecties in onze showroom staan van Royal Botania, u bent van harte welkom in onze showtuin om ze te komen bewonderen!