Profielfoto van Jos de Groot Terrasadvies
Jos de Groot Terrasadvies
Hoogbloklandseweg 5, 4221 LB Hoogblokland
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Tribù

'The art of leisure'

Een buitenruimte die echt ‘eigen’ is, een buitenruimte die persoonlijk is en waar u settelt na een uitputtende dag, dat is wat u mist. U mist een buitenruimte waar u zich kunt terugtrekken, genieten en waar u zich kunt opladen. Tribù tuinmeubelen zorgen voor die relaxte buitenruimte waar u naar verlangt.

WAT ZIJN TRIBÙ TUINMEUBELEN?
Wie voor Tribù tuinmeubelen kiest, kiest voor exclusief, high-end buitenmeubilair. Het is niet de minste, want dit Belgische merk behoort tot de wereldtop. Tribù ontwerpt tuinmeubelen van hoge kwaliteit met een puur, vertrouwd en tijdloos design. Deze ontwerpen zijn gemaakt met de achterliggende gedachte om mensen hun dagelijkse stress even te laten vergeten wanneer zij zich omringen met Tribù tuinmeubelen.

Naast dat Tribù meubelen staan voor een luxueuze én sfeervolle inrichting voor buitenruimtes, staat het merk ook bekend om duurzaamheid. De elegante, tijdloze en moderne meubelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om kwalitatieve meubelen te creëren, maar ook om bij te dragen aan duurzaamheid. Tribù zorgt voor een luxe en exclusieve buitenruimte van uitstekende kwaliteit waarbij elegantie en moderniteit de boventoon voeren.

COLLECTIES
Tribù heeft verschillende prachtige collecties: Amanu (NIEUW), Branch, CTR, Elio, Illum, Kos, Monsieur Tricot, Mood, Natal Alu, Nodi, Pavilion, Pure, Senja, Tao, Tosca, T-Table en Vis à Vis.

Wij hebben meerdere collecties in onze showroom staan van Tribù, u bent van harte welkom in onze showtuin om ze te komen bewonderen!