Schuller Targa L542 Marmer Scuro

Een keuken moet vandaag de dag bij de levensstijl van de bewoners passen. De keuken is meer dan een plek om te koken. Het is een ruimte waar in geleefd word

Een keuken moet vandaag de dag bij de levensstijl van de bewoners passen. De keuken is meer dan een plek om te koken. Het is een ruimte waar in geleefd wordt.

Details
De combinatie van de fronten Targa en Domus geeft een mooi samenspel van look, feel en functionaliteit. De greeplijst met messinglook maakt de donkere marmer Scuro imitatie nog eleganter.

Ruimtelijke keuken
In deze keuken heb je alles wat je nodig hebt om van de keuken een centrale plek in je leven te maken. Veel ruimte, zodat je er met velen samen in kunt vertoeven, en veel opbergruimte, die dankzij de slimme binneninrichting optimaal wordt benut. Zo worden er bijvoorbeeld individueel aanpasbare houten bordenhouders en opbergboxen gebruikt – allemaal van eikenhout.

Meer informatie
U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Schüller Targa. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied.

Meer informatie over de Schüller Targa