Flexibel koken in een open keuken met de Novy Panorama

Novy is een echte grensverlegger onder de afzuigkappen. Een afzuigkap bepaalt het beeld in je keuken.

Novy is een echte grensverlegger onder de afzuigkappen. Een afzuigkap bepaalt het beeld in je keuken, maar waar de afzuigkap enkele jaren geleden nog een noodzakelijk kwaad was in de keuken, zijn de afzuigkappen anno vandaag stijlvol genoeg om de esthetiek van een keuken te bepalen. De Novy Panorama is hier een mooi voorbeeld van. De Panorama afzuigkap is stijlvol, maar levert ook nog eens een technisch hoogstandje.

Afzuigkap en kookplaat ineen
De Panorama is een kookplaat en afzuigkap ineen. Handig, zo heb je geen losse afzuigkap meer nodig die opvalt in je keuken. Het uiterlijk is prachtig, maar ook de techniek achter deze afzuigkap is mooi. De ventilatoren zitten aan de achterkant gepositioneerd, wat nogal wat voordelen heeft. Het grootste voordeel is natuurlijk wel de kookdampen die geweerd worden. Je huis blijft heerlijk fris ruiken, ook als er sterke geuren vrijkomen bij het koken.

Doordat de Panorama inschuifbaar is, is deze onzichtbaar wanneer u klaar bent met koken. Ook is de afzuiging verstelbaar in verschillende hoogtes wat ideaal is als je bijvoorbeeld hoge soeppannen op het vuur hebt staan.

Kookzones
De Novy Panorama beschikt over vier kookzones van 3700 W per zone. De automatische pandetectie zorgt ervoor dat de afzuiging tevoorschijn komt wanneer er een pan op één van de zones gezet wordt. De Novy Panorama is perfect afgesteld op al uw wensen.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden naar deze mooie en functionele afzuigkap en kookplaat ineen? Kom dan langs in onze showroom of maak alvast een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor wellicht de Novy Panorama.

www.tielemankeukens.nl/novy-afzuigkappen