Partner

Tieleman Keukens

Een Tieleman Keuken is meer dan alleen een keuken. Een keuken gaat ook verder dan alleen keukenkasten, een aanrechtblad en keukenapparatuur. Een keuken is de ziel van het huis en het karakteriseert het gevoel en wensen van de klant.  Daarbij moet gemak en luxe het kookplezier bevorderen en dit ook jarenlang na aanschaf behouden. 

Bedrijfsoverzicht tielemankeukens.nl

Italiaans keukendesign

Nieuwe Italiaanse design en landelijke sfeerkeukens: Snaidero kitchens by Tieleman.

Italiaanse designkeukens van Tieleman Keukens

Snaidero introduceert nieuwe Italiaanse designkeukens en ook Italiaanse keukens in landelijke sfeer. Veel nieuwe verscheidenheid in unieke keukenontwerpen en materialen. Betaalbaar en exclusief, verkrijgbaar en te zien bij Tieleman Keukens.

Snaidero keukens is een van de grootste Europese keukenfabrikanten. Snaidero is met name bekend geworden omdat ze werken met ontwerpers van wereldfaam zoals Paolo Pininfarina, Lucci & Orlandini en Giovanni Offredi. Een goed ontwerp is immers tijdloos en is daardoor niet gevoelig voor trends of mode. Daarom ook geven ze bij Tieleman graag extra aandacht aan het ontwerp van de keuken en de te gebruiken materialen. Proef de sfeer van Italiaans design. Mooie Italiaanse designkeukens met een individueel karakter. Dat is Snaidero.

Tieleman Keukens is één van de exclusieve leveranciers in Nederland van deze bijzondere sfeerkeukens. Met de eigen montagedienst waarborgt Tieleman kwaliteit en service van de bovenste plank.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.tielemankeukens.nl

Meer lezen over
'Italiaans keukendesign'?

meer van deze professional

Woonkeuken

We zien het steeds vaker dat de keuken gebruikt wordt a...

Houten keukenfronten

Nieuwe houten keukenfronten van Keller Wildenborch bij ...

Tieleman Exclusief Corio

Deze Tieleman Exclusief Corio keuken (by Eric Kant) is ...

Toon alle 27 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.