string(1) "p"

Loft Keukens

We spreken doorgaans van een loft als het een grote woning betreft die uit één open ruimte bestaat.

Loft Keukens

We spreken doorgaans van een loft als het een grote woning betreft die uit één open ruimte bestaat. Als bewoner kun jeen loft daardoor geheel naar eigen inzicht indelen. Dat is wel zo fijn, want qua indeling ben je daardoor niet aan vaste regels gebonden. In reguliere woningen is het vaak zo dat een bepaald deel van de woning bestemd is als badkamer, een ander deel als keuken en weer een ander gedeelte als slaapkamer. Bij een loft kun je die gehele indeling zelf bepalen. Wil je een klein, bescheiden keukentje dan kan dat. Maar het is ook mogelijk om juist te kiezen voor een royaal opgezette keuken in je loft. Alvast een tip: het merk Snaidero heeft vele loft keukens beschikbaar!

Mogelijkheden van loft keukens

Zoals aangegeven zijn de mogelijkheden van een keuken in een loft vrij groot. De keuken kan in een hoek worden geplaatst, maar kan ook in hoekvorm worden geplaatst zonder daadwerkelijk in de hoek van de loft te staan. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen voor een loft keuken die uit één recht gedeelte bestaat, dus zonder hoek er in. Een kookeiland mag eigenlijk niet ontbreken in een loft. Leuk om direct te combineren met een eethoek. Als het aankomt op materialen, ontwerp, indeling et cetera is vrijwel alles mogelijk. Tieleman Keukens kijkt graag samen met jou naar al je wensen om in kaart te brengen hoe de keuken in je loft het beste gerealiseerd kan worden.

Hoe komt de keuken in je loft er uit te zien?

Misschien heb je al een goed beeld van hoe je loft keuken er uit komt te zien. Maar het kan ook prima zo zijn dat je het eigenlijk nog niet zo goed weet. In beide gevallen denkt Tieleman Keukens graag met je mee. Onze adviseurs weten alles wat zij moeten weten over keukens én meer, waardoor wij in staat zijn jou van het beste advies te voorzien. We adviseren je graag over de inrichting, de materialen, de apparatuur et cetera. Maak gerust een afspraak met één van de Tieleman keukenadviseurs of kom een keertje binnen lopen in de showroom in Middelharnis.

Snaidero Loft Keukens

Eén van de nieuwste keukenseries van Snaidero is Snaidero Loft. Dit zijn keukens die een stadsgevoel hebben en een stoere uitstraling. Door ruwe materialen te gebuiken en dit groots neer te zetten, ontstaat de unieke uitstraling die zo kenmerkend is voor loft keukens. Gaat je voorkeur uit naar een stoere keuken, dan verdient de Snaidero Loft zeker jouw aandacht.

Voor meer Snaidero Loft keukens klik hier

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie en keukens onze website: www.tielemankeukens.nl