Keuken uitgelicht: Schüller Smartglass familiekeuken

Ruime L-keuken en eiland met een puristisch design.

De Schüller Smartglass keuken is een moderne keuken waar een gezin zich helemaal thuisvoelt. Ruime L-keuken en eiland met een puristisch design. Een leuk detail van deze keuken zijn de verschillende nissen in de keuken. Een smalle nis en bredere nis aan de zijkant van de keuken om spullen in te decoreren. Verlichting aan de onderkant van de keuken geeft de keuken een gezellige sfeer, vooral in de avond als het donker is.

Details
De look van de kindvriendelijke fronten is rustgevend. Draaibare stopcontacten, een tafelventilator, stijlvol verlichte wangenregalen en extra diepe bovenkasten die één lijn vormen met de hoge kasten en voldoende bergruimte bieden - ze dragen allemaal bij aan het comfort.

Fronten
Het oppervlak van polymeerglas overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking, waardoor het bijzonder stabiel en robuust is bij dagelijks gebruik. De speciale AFP Anti-Finger-Print eigenschap vermindert vingerafdrukken en vermindert zo aanzienlijk de reinigingsinspanning. Tegelijkertijd nodigt het eigentijdse, fluweelachtige ontwerp uit tot aanraken en goed voelen.

Meer informatie
U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Schüller Smartglas. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom