Nieuwe kleuren aanrechtbladen Evora Quartz (composietsteen)

De Evora® Quartz collectie van Dekker Zevenhuizen telt vele unieke kleuren en verschillende structuren.

In een composietstenen keukenblad zijn design, gemak en duurzaamheid verenigd. De Evora® Quartz collectie van Dekker Zevenhuizen telt vele unieke kleuren en verschillende structuren, waardoor er een composietstenen blad is voor elke keuken en badkamer: van landelijk tot design. Aan de collectie zijn twee kleuren toegevoegd: Nemesis en Terni.

Samenstelling Evora Quartz
Evora® Quartz (composietsteen) bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Daardoor is het ook hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. Maar anders dan graniet is Evora Quartz een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten. In die toevoeging ligt ook het voordeel van composietsteen. Want de combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is, en verkrijgbaar is in een scala van tinten.

Composietsteen in 2023: natuurlijke kleuren
Nemesis en Terni; dat zijn de kleuren composietsteen die Dekker aan de collectie van 2023 heeft toegevoegd. Natuurlijke, warme aardetinten die helemaal in de trend passen.

Evora Quartz Nemesis heeft een diep zwarte kleur met een grove witte ader. De kleur en marmeroptiek is een tijdloos design, maar combineer het met natuurlijke materialen zoals keramiek, geweven riet en steen dan is dit klassieke blad heel modern.

Terni is een vrijwel effen bruin/beige tint die voor de nodige balans in de keuken zorgt. Door kleur toe te voegen kan er direct een eigen look worden gecreëerd. Denk aan aardse kleuren zoals grijs, wit, bruin en fris blauw. Evora Quartz Terni is ook prachtig te combineren met kleuren zoals oranje en terracotta.

Meer weten over een composietsteen aanrechtblad?
In totaal telt de Evora Quartz collectie zo'n 40 verschillende kleuren met verschillende structuren én in vier prijsklassen. Dekker heeft een composietstenen keukenblad voor elke keuken, van landelijk tot design. Het steen is vooral erg gewild door de goede prijs-kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak. Lees meer over een composietstenen aanrechtblad van Dekker op de website van Dekker. Of Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een composietstenen aanrechtblad.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom