Keuken Next125 NX510 / NX505

Deze mooie keuken van het merk next125 bestaat uit drie verschillende kleuren; Onyxzwart fluweelmat, Indisch rood fluweelmat en Mistblauw.

Deze mooie keuken van het merk next125 bestaat uit drie verschillende kleuren; Onyxzwart fluweelmat, Indisch rood fluweelmat en Mistblauw. De ruime, open indeling doet de grenzen van de woonruimte vervagen en zorgt voor een prettig keukengevoel. De spil van de keuken is het kubusvormige eiland met bijhorende bar, die de architectuur van de ruimte definieert en tegelijkertijd subtiel overkomt.

Details
Als vintage-liefhebbers iets nodig hebben, dan is dat wel plaats. In de plafondhoge bibliotheek met de vitrine in het centrum kun je veel kwijt. De van achteren verlichte 'Framewall' brengt alles wat je erin zet briljant in de schijnwerpers.

Het next125 rek biedt ruimte om te werken en zorgt voor opbergruimte in de nis. De nissenkast is met zijn indirecte verlichting ook een perfecte plek voor een sfeervolle opstelling en presentatie. De discrete verlichting zorgt voor een huiselijke sfeer en zet de favoriete keukengadgets in de kijker. Het is de perfecte combinatie van flexibele opberging, perfecte ergonomie en effectieve verlichting.

Meer informatie over het Next125 frame

Fronten
De transparant matte lakfronten worden in meerdere handelingen vervaardigd en zijn daardoor erg robuust. Ze worden gekenmerkt door stralende kleuren en voelen vol en zacht aan.

Meer next125 keukens
Bekijk deze next125 keuken op de website van next125. Kom langs in onze showroom om verschillende next125 keukens te bekijken of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs voor een ontwerp voor uw Tieleman-keuken.

Bekijk meer Next125 keukens