Keukeninspiratie: Xclusive Keramiek aanrechtblad

Een aanrechtblad van keramiek is favoriet bij veel mensen. Dat komt door de vele goede eigenschappen van keramiek.

Een aanrechtblad van keramiek is favoriet bij veel mensen. Dat komt door de vele goede eigenschappen van keramiek. Zo is een aanrechtblad van keramiek waterdicht, hitte-, kras- en vlekbestendig, gemakkelijk in onderhoud en is tevens ook erg hygiënisch. De natuurlijke grondstoffen zorgen voor een duurzaam keramiek aanrechtblad.

Aanrechtblad van keramiek
Een keramisch aanrechtblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, wat gevormd is door verhitting en druk. De natuurlijke grondstoffen die gebruikt worden voor een keramisch werkblad zorgen voor een duurzaam werkblad met een robuuste uitstraling.

Een keramieken keukenblad is naast stijlvol ook zeer praktisch, en dus handig in gebruik. Een keramiek werkblad vereist weinig onderhoud. Voor het dagelijkse onderhoud van het blad is het voldoende om het af te nemen met een vochtig doekje met mild afwasmiddel. Het is goed om het blad twee keer per jaar met de bijgeleverde onderhoudsset te onderhouden, zodat het aanrechtblad extra lang mee gaat.

Xclusive Keramiek collectie
De collectie Xclusive Keramiek is een selectie prachtige marmer imitaties in keramiek. Dit assortiment is een exclusieve lijn binnen Arte. Want bent u op zoek naar mooie marmer en beton imitaties in 12 mm? Met ook nog eens de praktische eigenschappen van keramiek? Bij Arte is dit mogelijk!

Naast de bekende 6 mm verlijmde optie in de bestaande Xclusive Keramiek collectie, zijn de nieuwe collectie 12 mm kleuren zowel verlijmd als massief te bestellen. De kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals gepolijst, softglans of mat.

Liever een bookmatch kleur? De kleuren Ugento en Cavallino zijn perfect voor een gespiegelde structuur en bieden we daarom in bookmatch. Bekijk hier nog meer prachtige voorbeelden van Xclusive Keramiek.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Xclusive Keramiek lijn van Arte? Kijk dan op de website van Arte of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van een aanrechtblad voor uw droomkeuken.