Novy Up werkbladafzuiging met inductie, wok en teppan yaki

Er kan wel gezegd worden dat Novy koploper is in afzuigkappenproductie. Niet alleen dankzij de collectie bijzondere eye-catchers.

Novy Up werkbladafzuiging met inductie, wok en teppan yaki

Er kan wel gezegd worden dat Novy koploper is in afzuigkappenproductie. Niet alleen dankzij de collectie bijzondere eye-catchers, maar ook omdat het merk continu blijft vernieuwen.

In 2012 werd de originele Novy Up_Side gelanceerd, die inmiddels een echte klassieker is geworden. Net als de vorige versie, is de Novy Up een afzuigtoren die gecombineerd kan worden met domino-kookplaten. Een domino-kookplaat kan bijvoorbeeld een wok of teppan yaki pan zijn. De uitstraling van de Novy Up is qua look in lijn met de andere modellen uit het assortiment werkbladafzuiging.

De Novy Up is erg stil en efficiënt en speelt in op de kookbehoefte. Kookdampen worden direct afgezogen waar deze ontstaan, de afzuigtoren kan namelijk op hoogte ingesteld worden. Ook de richting van afzuiging kan middels de regelbare klep aangepast worden. De Novy Up kan toegepast worden met een afvoer naar buiten en als recirculatie. Ook is zowel opbouw als vlakbouw mogelijk.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe Novy Up werkbladafzuiging? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Wij helpen u graag!