Keukenapparaat uitgelicht: NIEUW! BORA X BO

BORA X BO; de nieuwe eenvoud in koken.

BORA X BO; de nieuwe eenvoud in koken. Na de revolutionaire afzuigtechnologie heeft Bora iets nieuws op de markt. Met de nieuwe BORA X BO, de eerste flexibele oven, heeft u dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking perfecte kook- en bakresultaten.

Stomen tot in de perfectie
Met de BORA X BO wordt stoom in zijn mooiste vorm gebruikt, om te koken. Het eerste pofessionele keukenappraat waarmee de eenvoud in het koken zijn intrede doet in de keuken. U wenst, X BO kookt.

Het klinkt zo simpel als het is, geen hendels, geen knoppen, geen foefjes, maar wel met de functies van de professionals. Zoals een professioneel zelfreinigend systeem en automatische stoomafzuiging voor altijd een vrij en onbelemmerd zicht en schone lucht. Plus een groot touchdisplay voor intuïtieve bediening vanuit elke hoek. U bepaalt uw gewenste resultaat in slechts enkele stappen. Het maakt niet uit wat u kookt, bakt of braadt; vis vlees groente, rijst, het resultaat is en smaakt altijd geweldig.

Ideale aanvulling
De BORA multifunctionele lade kan alles wat u voor het verwarmen van gerechten en servies nodig hebt – en nog meer. Het apparaat kan dankzij de overzichtelijke touchscreenbalk heel eenvoudig worden bediend. Dankzij de handige vooraf geconfigureerde instellingen is regenereren, warmhouden en ontdooien kinderspel. Zelfs garen bij hele lage temperaturen is mogelijk. De combinatie met een BORA X BO flexibele oven en zijn talloze instelmogelijkheden maakt nog meer functies mogelijk. Daarbij overtuigt de BORA multifunctionele lade met zijn stijlvolle 'All Black'-design, de hoogwaardige materialen en de moeiteloze reiniging. Gewoon geniaal!

Perfect kookplezier met de BORA X BO
Met de BORA X BO kunt u met gemak professionele gerechten bereiden. Wilt u meer weten over deze nieuwe oven van BORA? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de BORA X Bo. Alvast meer weten over de BORA X BO? Lees er alles over op de website van BORA.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom