Keukeninspiratie: Miele apparaten in geplaatste Tieleman-keukens

Apparaten van Miele zijn ontworpen om langdurig topprestaties te leveren, zelfs na vele jaren gebruik. Niet voor niets dat veel klanten kiezen voor Miele.

Kiest u voor apparatuur van Miele, dan kiest u voor ultieme duurzaamheid. Apparaten van Miele zijn ontworpen om langdurig topprestaties te leveren, zelfs na vele jaren gebruik. Niet voor niets dat veel van onze klanten kiezen voor duurzame apparaten van Miele. Miele streeft naar perfectie, zo is het een uitdaging om het iedere keer weer beter te doen. Daarom maakt Miele zelf onderdelen, smeden ze zelf hun eigen ijzer en maken ze de machines die de apparaten maken.

Miele apparaten in geplaatste Tieleman-keukens
In deze mooie geplaatste Tieleman-keuken in Amersfoort zijn twee greeploze ovens boven elkaar geplaatst. Een multifunctionele oven en een oven met stoomfunctie in de kleur obsidiaanzwart. Naast de twee ovens is een wijnklimaatkast geplaatst. Deze Miele inbouwwijnklimaatkast is perfect voor de veeleisende wijnliefhebber. De greeploze designs passen perfect in een keuken zonder grepen. De apparaten kunnen geopend worden door op de voorzijde van het apparaat te drukken.

Nog een ander mooi voorbeeld van Miele apparatuur in een gepaatste Tieleman-keuken is deze zwarte geplaatste Tieleman-keuken in Rotterdam. In deze keuken is gekozen voor een combi stoomoven/magnetron en een gewone- en heteluchtoven. Ook een warmhoudlade voor de borden ontbreekt niet.

Meer weten over de apparaten van Miele?
Wilt u kwaliteit, design en optimaal gebruiksgemak? Dan kiest u voor Miele. Het design staat voor innovatie, waarde en tijdloze elegantie. Meer weten over het aanbod apparaten van Miele? Kijk dan op de website van Miele of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Ontdek alle Miele apparaten