De alleskunner van Atag; 3-in-1 oven

De Atag 3-in-1 oven is een oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen.

De Atag 3-in-1 oven is een oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Soms heeft een gerecht heteluchtcirculatie nodig, maar soms wil je juist alleen boven- of onderwarmte. In alle gevallen is de multifunctionele oven een perfecte oplossing.

Multifunctionele oven
De 3-in-1 oven van Atag heeft naast de ovenfunctie ook nog een magnetronfunctie en stoomfunctie. Naast deze standaard functies, kunnen de functies ook met elkaar gecombineerd worden. Zo kan bijvoorbeeld de magnetron met hetelucht gecombineerd worden of de magnetron + grill met ventilator. Ook is er een combinatie mogelijk van hetelucht en stomen. Zo haal je eigenlijk een 5-in-1 oven in huis.

De magnetron heeft een vermogen van 90 tot 1000 w. Op de oven zitten 11 verschillende ovenfuncties en de stoomfunctie heeft 3 volwaardige stoomfuncties. Andere extra functies zijn ontdooien, regenereren, bordenwarmen, warmhouden en stoomreinigen.

Volwaardige stoomfunctie
De 3-in-1 oven van ATAG beschikt over een volwaardige stoomfunctie. Met de volwaardige stoomfunctie van de oven kun je op 100 graden volledige gerechten, groenten, vlees en vis stomen. Maar het is ook mogelijk om gerechten op een lage temperatuur sous vide te laten garen. Hiermee blijven vitaminen en smaak perfect behouden.

Meerfase koken
Bij fase bakken bak je letterlijk het gerecht in verschillende fases. Gril bijvoorbeeld eerst het vlees, verwarm daarna met hetelucht en gaar tot slot na met stoom. Malser en krokanter kun je het eigenlijk niet krijgen.

Beschikbare opties
De 3-in-1 oven is beschikbaar in het iconische MAGNA design in de kleurstellingen Black Steel, Grafiet en RVS uit het stijlvolle Matrix design. Van buiten is het een compacte oven maar met een inhoud van maar liefst 50 liter is de oven van binnen de grootste in zijn soort. Door de grote ruimte in de oven kan de hetelucht beter rondom het gerecht circuleren.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je meer weten over deze multifunctionele Atag 3-in-1 oven? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.