Houten maatwerkkeuken

Een houten keuken geeft je interieur een warme en knusse uitstraling.

Houten aanrechtblad

Hout leeft. Daarnaast is hout duurzaam, waardoor je keuken een 'groen' karakter krijgt. 

Als je een houten keuken wilt die volledig uit hout bestaat, dan is dit mogelijk bij Tieleman Keukens. Je kiest een houtsoort en bepaalt vervolgens hoe de houten keuken wordt afgewerkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eiken keuken?

De duurdere houten keukens van Tieleman Keukens zijn vaak massief houten keukens. Dit wil zeggen dat niet alleen de fronten van hout zijn, maar ook de binnenzijden van de kasten.

Wil je geen 100% houten keuken, maar alleen een houten aanrechtblad of houten keukendeurtjes? Dit kan natuurlijk ook. De combinatie van hout en een ander materiaal (bijv. natuursteen) zorgt voor een mooi eindresultaat. Zo oogt een houten keuken met een werkblad van een ander materiaal (zie rechtsboven) vaak eigentijdser en moderner dan een volledig houten keuken. De verkopers van Tieleman Keukens helpen je om je droomkeuken te vinden.

Wil je graag een apothekerskast in je keuken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! 

Houten maatwerkkeuken

Een houten keuken kost vaak iets meer dan een MDF of kunststof keuken. Toch heeft een houten keuken veel voordelen in vergelijking met andere soorten keukens. Stel, je beschadigt je kunststof keukenblad, dan is het moeilijk om dit te repareren. Hout is makkelijker te bewerken en beschadigingen kunnen dus eenvoudig weggewerkt worden.

Daarnaast is hout een materiaal uit de natuur. Zoals je weet krijgen bomen te maken met allerlei extreme natuuromstandigheden, zoals hagel, regen, wind en bliksem. Toch vallen bomen na één zuchtje wind niet direct om. Hout is flexibel en sterk. Een houten keuken is niet alleen vandaag mooi, maar ook over vijf, tien of vijftien jaar. Een fijne gedachte!

Handgemaakte keukens

Kiest u voor een houten keuken, dan kiest u voor een handgemaakte keuken. Zoek je een op maat gemaakte oplossing? Dan is een houten, handgemaakte keuken een uitstekende keuze. Een speciale oplossing voor mensen die iets unieks willen. De adviseurs van Tieleman Keukens tekenen je droomkeuken voor u uit. Precies zoals je het voor je ziet in je hoofd.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.tielemankeukens.nl