string(1) "p"

Keukeninspiratie: Persoonlijke Keller bijkeuken op maat

Het kastenprogramma van Keller maakt het mogelijk om ook een bijkeuken, berg- of wasruimte op een mooie manier in te richten.

Het kastenprogramma van Keller maakt het mogelijk om ook een bijkeuken, berg- of wasruimte op een mooie manier in te richten. Met de nieuwe serie hoge, onder- en bovenkasten plus kastinrichting kan een persoonlijke bijkeuken op maat worden gecreëerd, waarbij gebruiksgemak en design hand in hand gaan. Verkrijgbaar in alle melaminedecoren én met binnenzijde in kleur (wit, mist of grafiet).

Hoe ziet uw nieuwe bijkeuken eruit?
Het nieuwe kastenprogramma van Keller maakt het mogelijk om uw luxe bijkeuken in verschillende opstellingen uit te voeren. Met de nieuwe serie hoge, onder- en bovenkasten plus kastinrichting kan op deze manier voor iedereen een persoonlijke, en passende bijkeuken op maat worden gecreëerd.

Gebruiksgemak én design
De onderkast voor wasmachine en wasdroger is voorzien van een metalen draagconstructie voor het veilig plaatsen van apparatuur. U kunt kiezen voor een optie met of zonder draagplateau voor een wasmand. De extra diepe hoge kast is voorzien van een ophangsysteem met haken, voor het opbergen van een stofzuiger en diverse schoonmaakmaterialen.

Interesse in een bijkeuken van Keller?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een bijkeuken van Keller? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw bijkeuken. Bekijk alle details en voorbeeldopstellingen van deze bijkeuken op de website van Keller.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom