Durf met kleur in de keuken

Niet alleen het kopen moet een feest zijn, ook het gebruik moet elke dag weer een feestje zijn. Maar hoe kies je nu een keuken die het beste bij je past?

Zoals we bij Tieleman Keukens zeggen ‘Het kopen van een keuken moet een feest zijn’. Niet alleen het kopen moet een feest zijn, maar ook het gebruik moet elke dag weer een feestje zijn. Maar hoe kies je nu een keuken die het beste bij je past?

Een keuken koop je niet voor even, maar voor een langere periode. Wit, zwart en grijs zijn toch nog steeds de meest gangbare kleuren voor een keuken. Bij het uitkiezen van een nieuwe keuken zijn we snel geneigd om te kiezen voor deze veilige, basic kleuren. De keuken is één van de plaatsen in huis waar je de meeste tijd spendeert. Is het dan niet gaaf om eens na te denken over een gekleurde keuken? Durf jij het aan? Is een gekleurde keuken net een stapje te ver? Ook dan kun je met kleur op je muur een gaaf effect creëren. Maak van de keuken een ruimte die je inspireert!

Gekleurde keuken
Rood, groen, geel, paars en roze zijn geen alledaagse keukenkleuren, maar wel kleuren die een duidelijke uitgesproken smaak hebben. Bovengenoemde kleuren zijn misschien heftig, maar rood, groen en geel zijn bijvoorbeeld heel gaaf te combineren met zwart, wit en grijs. Zo geven rood gecombineerd met zwart geeft een robuuste uitstraling en heeft een romantisch tintje. En zo zijn geel met grijs kleuren die een nostalgische sfeer creëren. Kleurencombinaties zijn eindeloos! Gekleurde keukens hebben een frisse, vrolijke en avontuurlijke uitstraling.

Kleur in de keuken
Een gekleurde keuken net een stapje te ver? Maar wil je toch wat kleur aanbrengen in de keuken? Geef dan kleur aan je keuken op een andere manier. Een iets subtielere manier waarmee de keuken toch opvalt. Kleur in de keuken zorgt voor een levendige en frisse uitstraling. Geef een muur in de keuken een kleur of decoreer de keuken met kleur. Gekleurde krukken aan een barretje, gekleurde lampen, gekleurde keukenapparaten zoals bijvoorbeeld een rode KitchenAid mixer, ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maar welke kleur dan?
Bepaal zelf hoe de keuken eruit komt te zien en geniet elke dag van een kleurrijke keuken. Nieuwsgierig geworden naar de kleuren die onze leveranciers hebben? Kom langs in onze showroom of maar een afspraak met één van onze verkoopadviseurs om die gekleurde droomkeuken samen te stellen.