Keukeninspiratie; The Wall by Dekker, méér dan een achterwand

The Wall by Dekker is méér dan een achterwand: een innovatief systeem dat niet alleen heel functioneel is, maar meteen de juiste look geeft aan uw keuken.

The Wall by Dekker is méér dan een achterwand: een innovatief systeem dat niet alleen heel functioneel is, maar meteen de juiste look geeft aan uw keuken. De clou zit hem in de rails waarin u heel eenvoudig verschillende accessoires kunt klikken.

Materialen als achterwand
Het unieke achterwandsysteem is een frame van 4 cm dik en kan worden afgewerkt met materialen van Dekker Zevenhuizen: keramiek (Evora Ceramics), composietsteen (Cambria en Evora Quartz), Glass, TopCore en Fenix. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke kleuren en structuren. Kiest u voor hetzelfde materiaal als het keukenblad of juist voor contrast?

Accessoires voor The Wall achterwand
Deze kiest u zelf. En ze zijn altijd precies waar u ze nodig heeft. Iedere dag weer. The Wall is nooit statisch en nooit saai. En altijd 100% uw smaak. Van telefoonopladers tot lampjes, van kruidenrekjes tot keukenrolhouders. Raspen, bakkwasten en zelfs vazen: de collectie is compleet en prachtig uitgevoerd in matzwart. Het design is minimalistisch. Het roestvrijstalen keukengerei is van het Duitse merk Rösle, dat bekendstaat om zijn hoogwaardige kwaliteit.

Elektriciteit waar het nodig is
Het systeem is voorzien van een intelligente stroomvoorziening door de stroomvoerende 4-fase rail. Deze horizontale rail dient als stekkerstation voor alle accessoires en is tevens de stroomverdeler in THEWALL® by Dekker.

Meer informatie over The Wall?
Nieuwsgierig geworden naar dit sfeervolle en multifunctionele achterwandsysteem? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Meer informatie over The Wall by Dekker