Keukentip: Maak een online moodboard op de website van Tieleman

Wanneer u van plan bent een nieuwe keuken te gaan kopen, is het belangrijk om tijd en aandacht te investeren in de voorbereiding.

Wanneer u van plan bent een nieuwe keuken te gaan kopen, is het belangrijk om tijd en aandacht te investeren in de voorbereiding. Een keuken kopen is een investering voor jaren. U wilt er dan wel zeker van zijn dat u de juiste keuzes maakt. Het is daarom altijd verstandig om voorafgaand aan een adviesgesprek ideeën te verzamelen. Dit kan tegenwoordig gemakkelijk online. Ook op de website van Tieleman kun u een eigen moodboard maken.

Creëer een eigen stijlboek
Alle inspiratie die u voor uw droomkeuken verzameld heeft, kunt u samenvoegen in een persoonlijk stijlboek op onze website. In dit stijlboek kunt u zowel uw eigen verzamelde afbeeldingen plaatsen, maar ook afbeeldingen van onze website. Onze gerichte zoekmachines helpen u bij het vinden van inspiratie op het gebied van keukens, kleuren keukenfronten, aanrechtbladen en keukenapparatuur.

Het maken van een eigen stijlboek op onze website is gemakkelijk. Door te klikken op de 'blauwe plus' bij de afbeeldingen worden afbeeldingen toegevoegd aan het stijlboek. Sla de afbeeldingen op in het stijlboek en verplaats de afbeeldingen naar iedere gewenste positie. Bij het maken van een afspraak kunt u het stijlboek ook alvast delen met een adviseur, zodat uw verkoopadviseur alvast aan de slag kan gaan met uw stijlboek en een idee heeft van de beschikbare ruimte en uw wensen.

Meer informatie over het maken van een online stijlboek

 

Aan de slag
Het kopen van een keuken begint bij de oriëntatie. Maak van al uw verzamelde informatie een eigen stijlboek op onze website. Zo heeft u alles overzichtelijk in een moodboard. Geef het stijlboek een eigen naam en maak een account aan om de verzamelde informatie niet kwijt te raken.

U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom om vrijblijvend rond te kijken. Wanneer u zover bent om door een adviseur geholpen te worden, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken zodat u zeker bent van een afspraak. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak gemakkelijk een afspraak via onze afsprakenplanner of neem contact met ons op.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom