Keuken uitgelicht: Schüller Rocca (met bijkeuken)

Deze keuken is een genoegen voor alle zintuigen. Een stijlvolle en plezierige werkplek.

Deze keuken is een genoegen voor alle zintuigen. Een stijlvolle en plezierige werkplek. De buitengewone oppervlaktemix, het knoestige eikenhouten decor, het fijn geaderde marmeren decor en, als hoogtepunt, het opvallende front met Scala lamellenstructuur in diepblauw visualiseert een compromisloze elegantie en zijn een lust voor het oog. En dan zijn er nog de vele kleine extra’s die de keuken tot iets heel bijzonders maken.

Details
Het weelderige eiland van deze keuken heeft een geïntegreerde bar en is daarmee een ontmoetingsplaats voor vrienden en familie, een plek voor vreugde en genieten. De keuken beschikt over veel en vooral praktische opbergruimte. Zo wordt bijvoorbeeld kookgerei netjes opgeborgen in de royale uittrekkorven. De bovenkastjes van de keuken zijn door het ruitvormige glas heel stijlvol. Hierin is ruimte voor glazen en serviesgoed.

Bijkeuken
Steeds vaker zien we weer dat een bijkeuken bij de woning wordt betrokken en echt weer een functie heeft. De bijkeuken is direct aan de keuken verbonden met veel ruimte voor wasverzorging, reiniging, opslag en recycling.

Fronten
Deze Schüller keuken is verkrijgbaar in verschillende hout fronten. Fronten van hout zijn natuurlijk en duurzaam. Het zijn fronten uit massief hout en edel fineer. Ter bescherming worden de fronten met een bijzonder sterke twee-componenten-lak beschermd. Kijk op de website van Schüller voor alle beschikbare fronten.

Meer weten?
Kijk op de website van Schüller voor meer informatie. Ook zo’n mooie keuken kopen? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken.