Binnenkijken in een Tieleman keuken in Puttershoek

Onlangs hebben we weer een mooie U-keuken mogen plaatsen bij klanten in Puttershoek. Deze keuken van het merk Schüller is uitgevoerd in de kleur zandgrijs.

Binnenkijken in een Tieleman keuken in Puttershoek

Onlangs hebben we weer een mooie U-keuken mogen plaatsen bij klanten in Puttershoek. Deze keuken van het merk Schüller is uitgevoerd in de kleur zandgrijs. Een greeploze keuken die van alle gemakken voorzien is en voldoende opbergruimte heeft.

Het werkblad van de keuken is een keramiek werkblad in de kleur Bassalt Black Satin. Werkbladen van keramiek zijn zeer duurzaam en zijn gemakkelijk in onderhoud. Door de vele goede eigenschappen is een werkblad van keramiek een favoriet. Een werkblad van keramiek is onder andere zeer hard en hittebestendig.

In de keuken is gekozen voor een losse oven en een losse magnetron. De magnetron, koelvriescombinatie en afzuigkap komen uit de iQ serie van Siemens. Zoals op de foto’s te zien, is er gekozen voor een wandafzuigkap. Ook bevat de keuken een inductiekookplaat.

Tjeerd en Anita over Tieleman Keukens:
Onderstaande mooie review kregen we van Tjeerd en Anita. Tevreden klanten die veel plezier zullen hebben van hun nieuwe keuken.

Beste Hans,

Via deze weg willen we jou en je collega’s bedanken voor de fijne samenwerking en het uiteindelijke resultaat: Een prachtige keuken die helemaal naar ons wens is. De door jullie geadviseerde aannemer (Instabouw) heeft trouwens ook super werk geleverd, over hem zijn we ook heel erg tevreden.

Keuken kopen?
Ook nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Kijk voor nog meer geplaatste Tieleman-keukens op: www.tielemankeukens.nl/geplaatste-keukens
Ook een keukenontwerp laten maken? www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken