De nieuwe Generatie 7000 van Miele

Houdt u van pure luxe, baanbrekende technologie, innovatieve gadgets en tijdloze elegantie? Dan is de Miele Generatie 7000-serie een musthave in uw keuken.

Houdt u van pure luxe, baanbrekende technologie, innovatieve gadgets en tijdloze elegantie? Dan is de Miele Generatie 7000-serie een musthave in uw keuken. De Miele Generatie 7000 is hét bewijs dat perfectie bestaat. Ongekende kwaliteit wordt gecombineerd met intelligente bediening en een exclusief, tijdloos design. Slimme functies zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Deze revolutionaire lijn keukenapparatuur biedt alles wat u zoekt.

De nieuwe innovaties van de Miele 7000 serie maken het koken zo intuïtief en makkelijk, dat u alleen nog maar wat creativiteit toe hoeft te voegen om gerechten te maken die u eerder niet op tafel zou kunnen zetten.

Koken wordt verheven tot kunst en iedereen kan koken als een echte sterrenchef. De generatie 7000 geeft u ongekende vrijheid en is gemakkelijk in bediening. Als alles in beweging is, komt echte creativiteit naar boven, zoals Miele het mooi verwoord. Deze Miele 7000 serie bestaat uit een inductiekookplaat, oven, combi-stoomoven en een Dialog oven.

Lees verder op de pagina over de nieuwe Generatie 7000 van Miele.