Keukeninspiratie; Nieuwe kleuren Arte Xclusive Keramiek aanrecht

Arte heeft drie prachtig nieuwe kleuren toegevoegd aan de Xclusive Keramiek collectie.

Een aanrechtblad van keramiek is een favoriet soort blad. Dit komt doordat het blad veel goede eigenschappen bevat, waaronder hittebestendig, vlekbestendig, zuurbestendig en krasbestendig. Arte heeft drie prachtig nieuwe kleuren toegevoegd aan de Xclusive Keramiek collectie.

Keramiek aanrechtblad
Een keramiek aanrechtblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is een keramisch keukenblad zeer hard en hittebestendig. Een blad van keramiek ziet er stijlvol uit en vereist weinig onderhoud. Voor het dagelijkse onderhoud is het voldoende om het blad af te nemen met een vochtige doek met mild afwasmiddel. Wel is aan te raden het blad twee keer per jaar met een onderhoudsset te onderhouden. Zo blijft uw blad langer mooi en gaat het langer mee.

Nieuwe kleuren Xclusive Keramiek
De collectie Xclusive Keramiek is een selectie prachtige marmer imitaties in keramiek. Dit assortiment is een exclusieve lijn binnen Arte. De Xclusive Keramiek lijn is beschikbaar in verschillende kleuren en daar zijn nu drie mooie nieuwe kleuren aan toegevoegd.

De Nuoro Verde (mat) is één van deze nieuwe kleuren. Een échte blikvanger in de keuken dankzij de diverse groene tinten. Brescia Onice (gepolijst / mat) en Vicenza Onice (gepolijst / mat) zijn ook twee nieuwe kleuren. Deze kleuren zijn geïnspireerd op het materiaal onyx en hebben een bijzonder lichtdoorlatend effect. Een echte exclusieve en luxe uitstraling in uw nieuwe keuken.

Bekijk alle Arte Xclusive Keramiek kleuren

Meer weten?
Wilt u meer weten over de Xclusive Keramiek lijn van Arte? Kijk dan op de website van Arte of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van een aanrechtblad voor uw droomkeuken. Om al uw wensen te bundelen, kunt u gemakkelijk en snel op onze website een eigen stijlboek maken.

Lees meer over de Arte Xclusive Keramiek aanrechtbladen