Miele inductiekookplaat met Plug&Play installatie

Het assortiment inductiekookplaten van Miele is uitgebreid met twee nieuwe modellen. Beide modellen zijn bijzonder stil bij hoge afzuigstanden (max. 65 dB).

Het assortiment inductiekookplaten van Miele is uitgebreid met twee nieuwe modellen (KMDA 7272 en KMDA 7473). Beide modellen zijn bijzonder stil bij hoge afzuigstanden (max. 65 dB). Daarnaast zijn de modellen voorzien van een krachtige afzuiging en maximale opbergruimte onder de kookplaat.

Inductiekookplaat met Silence-motor
De nieuwe KMDA inductiekookplaten met geïntegreerde afzuigkap hebben een nieuwe, zeer krachtige Silence-motor en vier Vario-kookzones. De modellen zijn verkrijgbaar met frame of zonder frame. De nieuwe KMDA biedt een comfortabele plug & play installatie met ongeleide luchtcirculatie zonder extra luchtcirculatiebox. De nieuwe bedrukking van de kookzone, het doorstroomgeoptimaliseerde recirculatierooster en de Comfort Select Plus-bediening resulteren in een aantrekkelijk totaalpakket.

Ontdek de nieuwe Miele inductiekookplaten
Een Miele inductiekookplaat is visueel mooi en zeer functioneel. De twee nieuwe modellen bieden veel ruimte en zijn geschikt voor flexibele luchtavoerintstallaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de nieuwste Miele modellen inductiekookplaten? Kijk dan op de website van Miele of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom