De multifunctionele bijkeuken van Schüller

Een bijkeuken is de perfecte oplossing om spullen op te bergen.

Sinds de keuken steeds opener wordt en ook meer een centrale plek in onze woning krijgt, willen we spullen die niet voor iedereen zichtbaar hoeven te zijn netjes opbergen. Maar doordat de woonkamer en keuken steeds meer één worden, ontbreekt het vaak aan wat extra opbergruimte. Een bijkeuken is de perfecte oplossing om spullen op te bergen. Helaas is de bijkeuken een ruimte die niet de aandacht krijgt die het eigenlijk zou moeten krijgen. Ook de bijkeuken mag gezien worden en hoeft niet het ondergeschoven kindje van het huis te zijn.

Inrichten van de bijkeuken
Het inrichten van de bijkeuken staat bij veel mensen niet heel hoog op het lijstje van prioriteiten. Jammer, want de bijkeuken is juist een ruimte die een mooie toevoeging heeft. Het is niet alleen een ruimte om wat extra spullen neer te zetten, met een bijkeuken kun je veel meer dan dat. Bij het inrichten van de bijkeuken is voldoende keus aan meubels en accessoires om het zo in te richten dat het zowel efficiënt als stijlvol is dat het past bij de rest van jouw interieur.

Bij veel mensen wordt de bijkeuken al snel een rommeltje, gewoon omdat er niet voldoende kasten zijn om de spullen in op te bergen. Een efficiënte inrichting van de bijkeuken zorgt voor een groter gebruiksgemak. Meer kastruimte is toch wel een wens die we vaker horen bij Tieleman Keukens. Schüller heeft de perfecte oplossing om de rommelige bijkeuken weer om te toveren tot een ruimte die van alle gemakken voorzien is.

Multifunctionele bijkeuken van Schüller
Om van de rommelige bijkeuken een professionele werkruimte te creëren, heeft Schüller de multifunctionele Easy & Clean bijkeuken ontwikkeld. Een bijkeuken concept waarbij er voor iedere wens een indeling is. De Easy & Clean bijkeuken van Schüller is geheel naar eigen wens samen te stellen en is verkrijgbaar in maar liefst 8 uni-kleuren. De bijkeuken is te ontwerpen in een rechte opstelling, maar ook in een L-vorm of U-vorm.

Ruimtebesparende indeling
Door de vele spullen die we op willen bergen, zijn de kasten snel vol. Met de verschillende handige opbergkasten van de Easy & Clean bijkeuken, wordt je bijkeuken goed georganiseerd en heb je alles binnen handbereik. Daarnaast is het concept zo gemaakt dat het ruimtebesparend is. Kies voor de verschillende flexibele bewaaroplossingen zoals een hoge kast voor de wasmachine of droger, een hoge wassorteerkast, hoge kast met kledingstang, hoge voorraadkast met binnenlade en binnenkorven of een hoge schoenenkast. Bekijk wat er nog meer mogelijk is aan keuze van kasten om je bijkeuken zo efficiënt en ruimtebesparend mogelijk in te richten.

Recycling
Omdat we allemaal ons steentje bij willen dragen aan het milieu, proberen we ons afval steeds meer te scheiden. Ons papier houden we apart, maar ook bijvoorbeeld ons plastic. De bijkeuken is niet alleen een ruimte om spullen in op te bergen, ook is er binnen het concept de mogelijkheid om te kiezen voor kasten voor recycling. Kies bijvoorbeeld voor een uittrek-onderkast voor 1 recyclingzak of 2 recyclingtassen of een hoge voorraadkast voor bijvoorbeeld gereedschap en recycling. Bekijk alle mogelijkheden op de website.

Ook zo’n ruimtebesparende bijkeuken?
Bent u van plan uw bijkeuken aan te pakken of benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een bijkeuken bij u thuis? Kom langs in onze showroom en onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Kijk alvast voor meer informatie op de website of ga aan de slag en ontwerp u eigen bijkeuken van Schüller.

www.tielemankeukens.nl/bijkeuken