Nieuw model van Snaidero: de Snaidero Link design keuken

Het nieuwe model, de Snaidero Link, is een eenvoudige lineaire keuken.

Het nieuwe model, de Snaidero Link, is een eenvoudige lineaire keuken. De ruimte is zorgvuldig ontworpen om de functionaliteit van alle ruimtes in de keuken te verbeteren. De keuken heeft strakke vormen, veel details en een constructie van hoge kwaliteit. Het concept achter het ontwerp staat voor ‘rijk en functionaliteit’, zoals ze dit bij Snaidero verwoorden. In dit model is veel aandacht gegeven aan de maximale functionaliteit van de keuken, met in het bijzonder aandacht voor de ruimte tussen de basis en de bovenkasten. Een ruimte waarin je kunt experimenteren en waar esthetiek hand in hand gaat met bruikbaarheid.

I-Wall-systeem
De Snaidero Link is ontworpen met als doel een open en flexibele keuken te ontwikkelen met verschillende materialen. Een keuken waarbij zelfs in de keuken, deuren, lades en kasten niet langer alles is wat je nodig hebt. Het resultaat van het ontwerp in deze keuken is het I-Wall-systeem. Een systeem waarbij planken verdwijnen en weer verschijnen, verdeeld in kleine of grote opbergvakken. Het flexibele van de keuken, bepaal zelf welke delen van de keuken zichtbaar zijn.

Verschillende systemen
Binnen het I-Wall-systeem kan een keus gemaakt worden tussen 3 verschillende oplossingen: systeem S, M en L. Het S-systeem is een kleine opslag voor accessoires en gebruiksvoorwerpen. Het M-systeem is voor gemiddelde opslag voor muren of eilanden en het L-systeem zorgt voor een revolutie in het concept van de bovenkasten. Middels opwaartse schuifdeuren

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige design keuken? Kijk voor meer informatie over de Snaidero Link op de website van Snaidero. Onze verkoopadviseurs vertellen je ook graag meer over deze keuken. Kom langs in onze showroom en maak een vrijblijvende afspraak met een verkoopadviseur.