Liefde is... een roze keuken

Met deze roze keuken van Schüller breng je het gehele jaar een romantische sfeer in huis.

Valentijnsdag; de dag van de liefde, een dag om extra aandacht aan elkaar te geven. Met deze roze keuken van Schüller breng je die romantische sfeer het gehele jaar in huis. Een zachtroze keuken met afgeronde hoeken die de keuken tot iets bijzonders maken. Een echte blikvanger!

Veel opbergruimte
Een keuken met ruimtebesparende opbergoplossingen worden perfect gecombinieerd met ongedwongen lichtheid. Het resultaat is een vakkundige samensmelting van koken en leven. De ruime kasten, gerangschikt in een L-vorm, garanderen voldoende opbergruimte voor alles wat je nodig hebt in de keuken.

Sfeervolle lichtaccenten
De schuifdeuren met geïntegreerde verlichting zorgen voor smaakvolle lichtaccenten en zetten het keramiek vakkundig in scène.

Voorraad lang en vers bewaren
Langer vers en duurzaam voedsel is geen probleem meer dankzij de Pantry Box. De doos is speciaal ontworpen voor de opslag van groenten en fruit en garandeert een perfect overzicht van de voorraad dankzij het transparante deksel.

Fronten
De fronten zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen: Dit watergedragen Dual Cure laksysteem UV-gedroogd vervult zowel ecologische eisen als ook een hoge hardheid en belastbaarheid. Door de licht gestructureerde oppervlakte is het front eenvoudig schoon te maken. Satijnlak wordt in een Colour Concept aangeboden.

Meer informatie
U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Schüller Biella. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied.

Ontdek meer Schüller keukens