Keuken uitgelicht: Schüller Linea

Eén ding is zeker: deze keuken weet absoluut een grootse entree te maken.

Deze keuken is een statement. De keuken maakt niet alleen indruk met het front in gevlamd eiken zwart imitatie, maar ook heeft de keuken een heel bijzonder ontwerp.

Details
Eén ding is zeker: deze keuken weet absoluut een grootse entree te maken. Laten we beginnen met het ontwerp. Naast een groot kookeiland zijn er alleen vrijstaande hoge kasten voor de koelkast en oven. Ernaast werd een groot open rek geplaatst, dat zowel puur decoratieve elementen als de dagelijks gebruikte keukenspullen in keramiek bevat. Deze indeling zorgt ervoor dat de keuken een markante en tegelijkertijd vrij luchtige look krijgt.

Wall
De Orga Wall doet dienst als praktisch communicatiecentrum. Of het nu gaat om het ophangen van een kalender, een station voor de iPad, het opbergen van kranten en tijdschriften, een notitieblokje enz.: de beschikbare modules kunnen geheel naar smaak en wens worden gebruikt.

Werkblad
Het werkblad met terrazzolook vormt een fraai contrast met het donkere front. Het grote oppervlak biedt voldoende ruimte voor een spoelbak, een kookplaat met bijbehorende werkbladafzuiging en een geïntegreerde stekkerdoos. Dankzij deze technische finesses is slim keukenwerk over de hele lijn gegarandeerd.

Fronten
Zeer sterke fronten met een hoogwaardige melamine toplaag. Aan deze toplaag kan structuur worden meegegeven waardoor deze vaak als houtprint aangeboden wordt. Ook in unikleuren leverbaar.

Bekijk meer Schüller keukens