Keuken uitgelicht: Schüller targa L592 Staal brons imitatie

Deze greeploze Schüller keuken is een keuken die uitgevoerd is in staal brons imitatie. Een frontkleur die perfect past bij zwart.

Deze greeploze Schüller keuken is een keuken die uitgevoerd is in staal brons imitatie. Een frontkleur die perfect past bij zwart. In de keuken is dan ook gekozen voor een aanrechtblad in lavazwart structuur.

Bijzonderheden
Bijzonder in deze keuken is het nispaneel-systeem en accessoires in alu onyxzwart. Aan dit systeem kunnen verschillende elementen op een speelse manier opgehangen worden. Zo kan het paneel helemaal naar eigen wens ingericht worden. Maak ruimte voor bijvoorbeeld keukengerei, een keukenrol of misschien wel de tablet om gemakkelijk een recept te lezen tijdens de voorbereiding van het diner.

Ook zijn in deze keuken de handige flex-boxen gebruikt. Met deze flex-boxen voor lade en uittrekelementen kunnen spullen netjes in de kasten opgeborgen worden. Door alles netjes op te bergen ziet het er overzichtelijk en geordend uit en blijft alles netjes op zijn plaats liggen en staan. Het grote voordeel van een geordende indeling is de vaste structuur waardoor het opvalt wanneer een product weer aangevuld moet worden.

Kijk voor meer Schüller keukens op onze website. Kom langs in onze showroom om verschillende Schüller keukens te bekijken of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs voor een ontwerp voor uw Tieleman-keuken.