Keuken uitgelicht: Eggersmann Taj Mahal (Unique collectie)

Deze prachtige Eggersmann keuken is een plaatje om te zien. Een sfeervolle keuken met kookeiland en bar uit de Unique Collectie.

Deze prachtige Eggersmann keuken is een plaatje om te zien. Een sfeervolle keuken met kookeiland en bar. De hoge kasten en fronten bij het spoelgedeelte zijn in een notenboom fineer en het werkblad in een beton kleur. Het kookeiland is van kwartsiet (natuursteen).

Kookeiland
De plaat van de tafel zit in de voeg van het kookeiland. Dit verbindt twee vormen van hetzelfde materiaal: het ene massief, het andere licht en fijntjes.

Sfeervolle combinatie
Het crèmekleurige kwartsiet Taj Maham en de kopergekleurde inkepingen en tekeningen in het marmer combineren heel goed met donkere tinten.

Meer informatie
U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Eggersmann Taj Maha. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied.

Ontdek nog meer keukeninspiratie