Noviteiten Keller Keukens voorjaar 2020

Trends blijven zich het hele jaar door opvolgen en er komen steeds nieuwe trends bij in keukenland.

Jaarlijks worden alle trends uitgebracht voor het nieuwe jaar op het gebied van o.a. keukens. Uiteraard blijven de trends zich opvolgen en komen er door het jaar heen weer nieuwe trends bij. Zo ook bij keukenleverancier Keller, die ons graag voorziet van inspiratie over de nieuwste keukentrends en noviteiten die ze hebben toegevoegd.

Bijzondere nieuwe modellen
Aan het programma keukenfronten heeft Keller bijzondere nieuwe modellen toegevoegd. Waaronder een grof massief eiken front met een extra smal kader. Dit front past perfect bij een landelijke woonstijl. Mat is de trend van 2020 en daarom heeft Keller twee ultra matte fronten in MDF toegevoegd aan de collectie. Deze ultra matte fronten hebben een unieke afwerking. Zo is de afwerking een afkanting in houtdecor.

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, kun je kiezen voor het Galaxy front met metallic afwerking. Dit front is verkrijgbaar in Bronze, Copper Gold, Titaan en Gun Metal.

Sfeervolle kleuren
Matte keukens blijven een trend, daarom zijn alle 1950 lakkleuren nu ook verkrijgbaar in een matlak. Naast de matlak kleuren hebben ze ook nieuwe sfeervolle lakkleuren zoals olijfgroen en grafiet, en maar liefst 5 nieuwe beitskleuren toegevoegd aan de collectie. Ook marmer is helemaal hot, daarom is de kleur marmer grijs nu ook verkrijgbaar bij Keller.

Grepen
Een keuken met grepen, greeplijsten of volledig greeploos… alles is mogelijk bij Keller. Aan het assortiment design grepen hebben ze een strakke verzonken ‘inlaygreep’ toegevoegd. Kies het RVS model voor een moderne keuken, en zwart past perfect bij een industriële woonstijl. Ook zijn er stijlvolle en warme houten knoppen in eiken wit en walnoot zwart toegevoegd aan de collectie.

Metalen open kasten en frames
De metalen open kasten zijn nu ook verkrijgbaar met schuifdeuren voor nog meer variatie in een industriële keuken. Nieuw zijn de stalen frames, een handig maar vooral mooi systeem voor het organiseren van alle keukenaccessoires. Helemaal passend bij de woon- en keukentrends van nu!

Maak de keuken persoonlijk en uniek
Een keuken is helemaal af met keukenaccessoires die passen binnen de stijl van de keuken en natuurlijk de smaak en behoefte. Denk hierbij aan een uitgebreid afvalsysteem, een bestekindeling van duurzaam bamboehout, led-strips en -spots of greeplijstverlichting, of inbouwstopcontacten in keukenblad of achterwand. Ook is er een ruim assortiment met laden en korfindelingen om opgeruimde en mooi ingedeelde keukenkasten te creëren. We helpen graag bij het compleet maken van uw keuken!

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs!