Keukeninspiratie: Keller keukens in 4 woonstijlen

Keller Keukens biedt een ruime collectie prachtige keukens in diverse stijlen; modern, klassiek, landelijk en industrieel.

Keller Keukens biedt een ruime collectie prachtige keukens in diverse stijlen; modern, klassiek, landelijk en industrieel. De keukenontwerpen zijn zorgvuldig ontwikkeld en sluiten altijd perfect aan op de laatste interieurtrends. Een Keller keuken is mooi van buiten, maar ook van binnen. Er wordt gewerkt met de beste materialen. Een lange levensduur en zorgeloos gebruik van de keuken staan centraal.

Kwaliteit van Keller Keukens
Keller Keukens is één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt. Met meer dan 85 jaar ervaring in het vervaardigen van keukens uit eigen fabriek, biedt Keller Keukens u niets minder dan Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. De keukens worden bovendien CO2-neutraal geproduceerd in de eigen fabriek in Bergen op Zoom.

Keuze in kleur
Het Keller assortiment heeft in de verschillende stijlen een groot assortiment modellen, materialen en kleuren. De gelakte modellen zijn leverbaar in maar liefst 1.950 NCS kleuren in mat-, zijdeglans, structuur- en hoogglanslak. Voor de binnenzijde heeft u de keuze uit drie kleuren en ook de greeplijsten kunt u kiezen uit 1.950 lakkleuren en vijf metallic kleuren.

Keukens in 4 woonstijlen
Keller Keukens heeft verschillende collecties keukens. Als A-merk biedt Keller Keukens een rijk assortiment aan kleuren en materialen in allerlei stijlen en voor verschillende budgetten. Of u nu op zoek bent naar een moderne keuken, klassieke keuken, landelijke keuken of industriële keuken: Keller Keukens heeft keukenontwerpen in alle soorten en maten.

Moderne keuken
De moderne woonstijl is te herkennen aan strak en tijdloos design. Naast strakke lijnen of een grafisch lijnenspel zien we ook steeds meer ronde vormen terug in deze stijl. Het interieur is vaak minimalistisch met veel natuurlijk licht.

Binnen deze stijl zijn diverse stromingen te vinden, zoals Scandinavisch, Italiaans en uiteraard Dutch design. In het moderne interieur van nu zien we veel invloed vanuit het kubisme, met strakke lijnen en geometrische vlakken.

Klassieke keuken
De klassieke woonstijl is statig en elegant met rijke materialen en diepe kleurenpaletten. Kenmerkend zijn symmetrische lijnen, ornamenten en elementen zoals zuilen, lambriseringen, kroonluchters, haarden en boekenkasten. Het interieur roept een gevoel van luxe en weelde op.

Binnen deze stijl zien we verschillende stromingen zoals de boutique hotel-stijl of stijlen uit het begin van de 20e eeuw zoals art-deco. Ook zien we steeds vaker modern-klassieke interieurs waarbij klassieke elementen op een moderne manier worden toegepast.

Landelijke keuken
In een landelijk interieur staat de sfeer van het buitenleven centraal met veel natuurlijke materialen en groen. Geïnspireerd door sfeervolle vakantiehuizen of een oude boerderij biedt de landelijke stijl warmte, rust en gezelligheid.

Ook het landelijke interieur wordt steeds moderner, maar steeds met doorleefde objecten met een ziel en karakteristieke details. Meubelen zijn robuust, van (grove) houtsoorten, en in het interieur zien we oude balken gecombineerd met stenen of houten vloeren.

Industriële keuken
De industriële woonstijl doet denken aan oude (fabrieks)gebouwen of lofts. Constructiedetails zoals stalen balken, beton of baksteen zijn kenmerkende details. Robuuste en doorleefde materialen geven een stoere touch aan dit interieur.

Meubels zijn uitgevoerd in ruwe hout- en leersoorten, gecombineerd met vergrijsde stoffen die voor zachtheid zorgen. Als accessoires worden vaak (vintage) objecten gebruikt die niet altijd functioneel zijn. Denk aan grote industriële of fabriekslampen.

De vloeren zijn vaak sober en trekken geen aandacht. In hedendaagse nieuwbouwwoningen wordt een industriële sfeer vaak gecreëerd door vloeren en/of wanden in beton-look en fotobehang met een baksteen decor. De kleuren zijn sober. Wit, zwart en alle grijstinten daartussenin. Als accentkleur wordt vaak een primaire kleur toegevoegd zoals geel of rood.

Ontdek Keller Keukens in onze keukenshowroom
In onze inspirerende showroom kunt u zelf de prachtige Keller keukens bewonderen en de verschillende stijlen en materialen van dichtbij ervaren. Onze deskundige keukenadviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ze nemen graag de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen, zodat ze u kunnen helpen bij het selecteren van de perfecte keuken die naadloos aansluit bij uw levensstijl en persoonlijke smaak. Vraag ons kosteloze magazine aan voor nog meer keukeninspiratie.

Bezoek onze showroom - Maak een afspraak