Fireplace

Partner

Salzburg M

De Nordpeis Salzburg kachel is opgebouwd uit een kern van vuurvast of chamotte beton. 

Nordpeis Salzburg houtkachel

De Nordpeis Salzburg M is opgebouwd uit een kern van vuurvast beton of chamotte beton. Hieruit is het hele binnenwerk opgebouwd. Hierin kan flink wat warmte worden opgeslagen. In de vuurkamer zelf is een andere vuurvaste steen toegepast. Deze zorgt voor een betere verbranding door zijn enigszins isolerende eigenschappen. Indien nodig kan de bekleding van de vuurkamer eenvoudig zonder gereedschap via de deur worden vervangen. De buitenmantel is opgebouwd van een mooie glad afgewerkte vuurvast beton en bestaat uit een aantal kant en klare ringen die eenvoudig op elkaar gestapeld kunnen worden. Vermogen is gebaseerd op het feit dat deze kachel 20 uur warm blijft.

 

Specificaties

Diepte: 480 mm
Breedte: 680 mm
Hoogte: 1485 mm
Gewicht: 610 kg
Vermogen: 2 kw
Rookafvoer Ø: 150 mm 

 

Nordpeis houtkachels

Het gebruik van de houtkachel tijdens de ijzige winters in Noorwegen is een eeuwenoude traditie. Deze traditie is als basis genomen voor de cultuur bij Nordpeis.

Het bedrijf Nordpeis is opgericht in 1984 en nu marktleider in de houtkachel branche in Noorwegen. Deze prestatie is te danken aan drie hoofddoelstellingen: kwaliteit, design en schoon branden.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Contura 850w

Er is nu ook een hangende uitvoering van de succesvolle Contura 850: d...

Contura 590 Style speksteen

De Contura 590T Style houtkachel geeft een maximale beleving van warmt...

Morsø 8848

De Morsø 8848 is een robuuste houtkachel op een voetstuk. Dit zorgt v...