Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte Villa te Zeist

Lanen met hoge dennen in een buurt aan de rand van het bos. Een wijk met huizen uit de dertiger jaren afgewisseld met nieuwbouw in diverse bouwstijlen.

Omschrijving

Deze rietgedekte villa past in de bosachtige omgeving. Een groot huis, maar door de samengestelde volumes maakt het geen massale indruk. Voor een deel is de gevel gepotdekseld met donker gebeitst Douglas hout. De kap heeft een zogenaamde schroefdak-constructie. De onderzijde van de kap is voorzien van gipsplaten en naadloos gestuct. Bij het metselwerk hebben we doorstrijkmortel toegepast, met de “doorstrijk methode” kun je één keer metselen en voegen. Deze toepassing is tevens ideaal voor terugliggende voegen.

Op de begane grond zijn de woonkamer en keuken gescheiden door zwarte openslaande deuren. In de woonkamer is een prachtig visgraat parketvloer gelegd en er is een sfeerhaard aanwezig. In de woonkeuken is eveneens een sfeerhaard geplaatst tegenover het prachtige kookeiland. Hier is gekozen voor een natuurstenen vloer. Tevens is er nog een werkkamer te vinden.Er zijn op de eerste verdieping twee badkamers en drie slaapkamers gesitueerd.

Bekijk deze villa ook op onze website: Rietgedekte villa te Zeist

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.