Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Riante 2-onder-1-kap

Zeer ruime 2-onder-1-kapwoning met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Beide woningen beschikken over maar liefst 5 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen!

Omschrijving van de woning

Een traditioneel gebouwde 2-onder-1-kapwoning. Beide woningen hebben een ander gezicht gekregen, waardoor het op zichzelf unieke woningen zijn geworden. De rode baksteen, raamluiken, hardhouten potdekselwerk en de ferme schoorstenen geven de woningen een klassieke, maar toch ook een robuuste uitstraling. Daarnaast heeft het huis ook een aantal leuke details, zoals de rollagen in het metselwerk op de begane grond en in de schoorstenen, het Franse balkon en de brede overstek van het dak.

Het aantal kuub van de woning doet vermoeden dat het om een vrijstaande woning zou gaan, maar desalniettemin. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer, separate wc en een wasruimte gerealiseerd. De master bedroom beschikt tevens over een eigen inloopkast. Via een vaste trap is de zolderruimte bereikbaar, die eveneens over een badkamer beschikt en twee slaapkamer herbergt. Ruimte genoeg dus!

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.