Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Stadsvilla te Bilthoven

Op een royale kavel is deze villa gerealiseerd met een chique steen en riet als dakbedekking.

Omschrijving villa te Bilthoven

Bij het oplopen van de oprijlaan knarst het grind onder de schoenen. Het voelt meteen goed! De villa heeft een bijzonder mooie steen en past goed bij het al vergrijsde riet. De voordeur heeft twee zijlichten en geeft die luxe uitstraling wat deze villa zo bijzonder maakt. Het potdekselwerk maakt het geheel af. Ook bij deze villa weer een karakteristieke, gemetselde schoorsteen.

De luxe uitstraling buiten heeft zich binnen voortgezet. Grote natuurstenen tegels in de woonkamer, een warme haard, dubbele houten schuifdeuren, een trap met een loper en ga zo maar door. Overal is aan gedacht bij deze villa.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.