Luxe rietgedekte villa

Op een royale kavel is deze villa gerealiseerd met een chique steen en een dik pak riet als dakbedekking.

Omschrijving van de villa

Bij het oplopen van de oprijlaan knarst het grind onder de schoenen. Het voelt meteen goed! De villa heeft een bijzonder mooie steen en past goed bij het al vergrijsde riet. De voordeur heeft twee zijlichten en geeft die luxe uitstraling wat deze villa zo bijzonder maakt. Het potdekselwerk maakt het geheel af. Ook bij deze villa weer de karakteristieke schoorsteen wat het een echte Bouwbedrijf Lichtenberg villa maakt.

De luxe uitstraling buiten heeft zich binnen voortgezet. Grote natuurstenen tegels in de woonkamer, een warme haard, dubbele houten schuifdeuren, een trap met een loper en ga zo maar door. Overal is aan gedacht bij deze villa.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.